Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Saulkrastos notiks „JSBL Draugu turnīrs"

Ilze Ose-Hlebovicka, 15.09.2010. 12:27

Saulkrastu sporta centrā, 18. un 19.septembrī notiks pirms-sezonas sagatavošanās turnīrs, kurā piedalīsies 4 sieviešu: RTU Merks, Liepājas Metalurgs, Valmieras sporta klubs, „JSBL Draugu izlase" un 4 vīriešu amatieru līgu komandas: Saulkrasti, Lattelekom, Rīgas Satiksme, Kursa MRU. Turnīru organizē biedrība „Jaunā sieviešu basketbola līga" sadarbībā ar PA Saulkrastu kultūras un sporta centru.
Saulkrastos notiks „JSBL Draugu turnīrs"

Četras sieviešu un četras vīriešu komandas izspēlēs viena apļa turnīru un, aizvadot trīs spēles divās dienās, noskaidros JSBL Draugu turnīra uzvarētājus.

RTU Merks treneris Aivars Vīnbergs komentē: „Turnīrs tiek organizēts labā laikā, kad ir iespēja pārbaudīt spēkus pirms sezonas un nospēlēt trīs spēles pret spēcīgiem pretiniekiem. Jebkurš pašmāju turnīrs ir apsveicama lieta, sevišķi pirms šīs sezonas, kad jāpierod pie izmaiņām FIBA noteikumos. Esmu gandarīts par komandām, kuras piedalīsies turnīrā."

Dāmu turnīrā piedalīsies RTU Merks un Liepājas Metalurgs, kas abas startē LSBL, JSBL amatieru čempionāta Valmieras sporta klubs un JSBL Draugu izlase, kurā spēlēs tādas spēlētājas kā Liene Jansone, Laura Audere, Anita Mikāle, Zane Lapsiņa, Dace Zariņa, Ilze Dukāte u.c.

Kungu turnīrā spēkiem mērosies Amatieru Basketbola līgas komandas: mājinieki Saulkrasti un Kursa MRU, kā arī Dubultamatieru līgas komandas: Rīgas Satiksme un Lattelekom.

Turnīrs sāksies 18.septembrī plkst. 9:30 Saulkrastu sporta centrā, Smilšu ielā 3, kad pirmo spēli aizvadīs mājinieki Saulkrasti pret Rīgas Satiksmes komandu.

Spēles notiks visu sestdienu no plkst. 9:30 līdz 21.30 un svētdien no plkst. 10:00, noslēdzoties ar turnīra apbalvošanu plkst. 18:00. Turnīra kalendārs www.jsbl.lv.

AS „Aldaris" Komunikāciju direktore Laura Krastiņa stāsta: „„Aldaris" dzeramā ūdens zīmols VICHY šogad uzsāka sadarbību ar Latvijas sieviešu basketbola izlasi. Kļūstot par „JSBL Draugu turnīra" sadarbības partneri, mēs speram soli tālāk, turpinot atbalstīt sieviešu basketbolu. Turnīra ietvaros katras komandas veiksmīgākā spēlētāja saņems pārsteiguma balvu no VICHY. Dzeramais ūdens VICHY rūpēsies arī par jauno basketbolistu slāpju remdēšanu. Runājot VICHY vēstneses, populārās basketbolistes Guntas Baško vārdiem - ūdens slāpju remdēšanai sportistēm ir tikpat nepieciešams kā līdzjutēju atbalsts! Tādēļ VICHY ir kopā ar jaunajiem talantiem".

Turnīra atbalstītāji: PA Saulkrastu kultūras un sporta centrs, dzeramais ūdens VICHY, krodziņš KNAIPE, Kosmetoloģijas Koledža, Blue Box – Rīgā, Tērbatas ielā 78.

„JSBL Draugu turnīrs" ir viens no „Jaunā sieviešu basketbola līgas" 2010./11.gada sezonas pasākumiem. „Jaunā sieviešu basketbola līga" šajā sezonā ir lielākā sieviešu basketbola līga Latvijā un tajā piedalīsies 16 spēcīgākās amatieru un jaunatnes vecāko grupu komandas no Rīgas, Valmieras, Liepājas, Ventspils, Jelgavas, Tukuma un Tartu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV