Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Nedēļas nogalē Liepājas Olimpiskā centra starptautiskais turnīrs basketbolā

Mārtiņš Kozlovskis, 16.09.2010. 10:50

Šajā nedēļas nogalē, no 17. līdz 19. septembrim, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies otrais Liepājas Olimpiskā centra starptautiskais turnīrs basketbolā profesionālajām basketbola komandām. Turnīrā piedalīsies četras komandas un ieeja skatītājiem būs bez maksas.
Nedēļas nogalē Liepājas Olimpiskā centra starptautiskais turnīrs basketbolā

Atgādinām, ka Liepājas Olimpiskā centra starptautiskais turnīrs basketbolā šogad norisināsies otro reizi un arī šoreiz dalībnieku vidū būs četras komandas. Ir zināms, ka vēl bez „Liepājas Lauvām" turnīrā startēs arī Igaunijas čempioni „Tartu/Rock", Krievijas 1. līgas ceturtā spēcīgākā komanda „Severstal" no Čerepovecas un „Nevežis" vienība no Lietuvas.

Šis pašmāju turnīrs būs lieliska iespēja ikvienam basketbola cienītājam pirmo reizi šajā sezonā klātienē redzēt spēlējam ne tikai mūsu pilsētas basketbola komandu, bet arī Igaunijas čempionus „Tartu/Rock", kuru mērķis šajā sezonā paliek nemainīgs – Igaunijas čempiona tituls un cīņa par BBL Elites divīzijas pirmo trijnieku. Atgādinām, ka pirms gada tieši Tartu basketbolisti kļuva par Liepājas Olimpiskā centra turnīra uzvarētājiem, kuri finālā pārspēja Čerepovecas „Severstal".

Savukārt, BK „Severstal" šogad varētu būt ļoti spēcīga, jo iepriekšējā sezona klubam ir bijusi ļoti veiksmīga un izcīnītā 4. vieta šogad vairs nebūs tas, uz ko tiecas komanda šajā sezonā. Atgādinām, ka šo komandu vada mums labi zināmais Oļegs Okulovs, kurš pirms diviem gadiem vēl bija „Liepājas Lauvas" galvenais treneris. Tas lielā mērā ir iemesls tam, kāpēc tieši Čerepovecas basketbola klubs šobrīd trenējas Liepājā un piedalās šajā turnīrā.

Kā ceturtā vienība šajā turnīrā startēs BC „Nevežis" no Lietuvas, kuriem iepriekšējā sezona nebija no tām veiksmīgākajām un īpaši labi nesekmējās ne Lietuvas čempionātā, nedz arī BBL Elites divīzijas regulārajā čempionātā, kur komanda ierindojās pēdējā vietā. Taču lietuvieši vienmēr ir bijuši spēcīgi un ļoti iespējams, ka komandai izdosies sevi pierādīt tieši Liepājas Olimpiskā centra turnīrā.

Turnīrs sāksies piektdienas vakarā, bet noslēgsies svētdienas pēcpusdienā. Katru dienu tiks aizvadītas divas spēles un mājinieku komanda visas trīs dienas aizvadīs dienas pēdējo spēli. Turnīra organizatori cer uz lielu skatītāju atbalstu, jo ieeja uz visām spēlēm būs bezmaksas!

Komandas:

BK „Liepājas Lauvas" (Latvija)
"Tartu/Rock" (Igaunija)
BK „Severstal" (Krievija)
BC "Nevežis" (Lietuva).

Spēļu kalendārs:

17.septembris (piektdiena)

17:00 BK „Severstal" – BC „Nevežis"
19:30 BK „Liepājas Lauvas" – „Tartu/Rock"

18.septembris (sestdiena)

17:00 „Tartu/Rock" – BK „Severstal"
19:30 BK „Liepājas Lauvas" – BC „Nevežis"

19.septembris (svētdiena)

11:00 „Tartu/Rock" – BC „Nevežis"
13:00 BK „Liepājas Lauvas" – BK „Severstal"

Norises vieta: LOC Arēna, sporta zāle Nr. 1

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV