Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„Lauvas" atzīst arī „Nevežis" komandas pārākumu

Mārtiņš Kozlovskis, 19.09.2010. 14:18

Sestdien, 19. septembrī, zaudējumu arī otrajā Liepājas Olimpiskā centra rīkotajā turnīra spēlē piedzīvoja „Liepājas Lauvas" basketbolisti, kas visai pārliecinoši ar rezultātu 72:87 atzina BC „Nevežis" komandas pārākumu. Rītdien tiks aizvadītas pēdējās divas spēles.

Turnīra otro dienu uzsāka BK „Severstal" un „Tartu/Rock" komandas, kuras iepriekšējā dienā izcīnīja uzvaras. Spēle kopumā aizritēja ļoti līdzīgi un mača uzvarētājs noskaidrojās tikai pēdējās sekundēs.

Vēl nepilnas divas sekundes pirms spēles pamatlaika beigām vadībā atradās „TU/Rock" basketbolisti, taču viss izšķīrās pēdējā metienā, kad BK „Severstal" spēlētājs Pāvels Zakamovs no savas laukuma puses līdz ar beigu signālu trāpīja fantastisku tālmetienu, tādējādi izraujot igauņiem šķietamu uzvaru. Galarezultāts 81:80 „Severstal" labā.

Savukārt, dienas otrajā spēlē tikās piektdienas spēļu zaudētāji „Liepājas Lauvas" un BC „Nevežis" komandas. Spēle lielāko tās daļu aizritēja līdzīgi, taču otrajā tās pusē iniciatīva pamazām pārgāja lietuviešu pusē, kuri pirms pēdējām desmit minūtēm bija iekrājuši 13 punktu pārsvaru.

Atlikušajā laikā nekas nemainījās. Vēl 4 minūtes pirms spēles beigām „Lauvām" izdevās pietuvoties līdz 8 punktu atstatumam, taču tas arī bija viss. Galarezultātā „Nevežis" izcīnīja šķietami pārliecinošu pirmo uzvaru turnīrā ar rezultātu 72:87.

Liepājniekiem otro dienu pēc kārtas labākie bija Mareks Jurevičus un Raimonds Gabrāns, kuri šoreiz pretinieku grozā sameta 13 punktus. Savukārt, pretiniekiem neapturams bija pašreiz rezultatīvākais turnīra spēlētājs Egidijus Dimša, kurš šoreiz mūsu grozā sameta 27 punktus.

Līdz ar to, rītdien tiks aizvadītas pēdējās divas turnīra spēles, pēc kurām arī noskaidrosies galējais vietu sadalījums. Vispirms, pulksten 11:00 laukumā dosies „TU/Rock" un BC „Nevežis" komandas, bet uzreiz pēc tam, pulksten 13:30 spēkiem mērosies BK „Severstal" un „Liepājas Lauvas". Uzreiz pēc spēlēm paredzēta arī apbalvošanas ceremonija. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskā centra sporta zāle Nr. 1.

Ieeja skatītājiem: bezmaksas!

LOC starptautiskais turnīrs (18. septembris):

„Liepājas Lauvas" – BC „Nevežis" 72:87 (21:26, 13:16, 20:25, 18:20)

„Liepājas Lauvas": Jurevičus 13, Gabrāns 13, Mejeris 10, Ate 10, Kosuškins 7, Ansons 7, Kravčenko 6, Aleksejevs 5, Frīdenbergs 1, Pusaudzis, Patmalnieks, Miglinieks
BC „Nevežis": Dimša 27, Belavičus 15, Brazdauskis 15, Alijevas 9, Krešnars 8, Simonavičus 6, Butkus 4, Lukaševičus 3, Lencevičus, Baziukas, Grimus.

Spēļu kalendārs (19. septembris):

11:00 „TU/Rock" – BC „Nevežis"
13:30 BK „Liepājas Lauvas" – BK „Severstal"
15:15 Apbalvošanas ceremonija.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV