Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„Lauvas" pārspēj „Severstal" un turnīru noslēdz 4. vietā

Mārtiņš Kozlovskis, 19.09.2010. 20:11

Šodien, 19. septembrī, ar divām spēlēm noslēdzās 2010. gada Liepājas Olimpiskā centra starptautiskais turnīrs basketbolā. Vispirms, „Nevežis" basketbolisti tika galā ar „TU/Rock" komandu, bet uzreiz pēc tam „Liepājas Lauvām" izdevās izcīnīt uzvaru pār „Severstal" basketbolistiem ar rezultātu 79:70.
„Lauvas" pārspēj „Severstal" un turnīru noslēdz 4. vietā

Neskatoties uz pēdējo spēli, galējais vietu sadalījums jau bija zināms. Cīņā par 2. vietu „Nevežis" basketbolisti visai pārliecinoši pārspēja „TU/Rock" basketbolistus ar rezultātu 70:55, taču turnīra pēdējā spēlē spēkiem mērojās turnīra uzvarētāji „Severstal" un 4. vietas ieguvēji „Liepājas Lauvas".

Spēle aizritēja ļoti līdzīgi un viss izšķīrās mača pēdējās minūtēs, kad nedaudz veiksmīgāki izrādījās liepājnieki, tādējādi izcīnot pirmo uzvaru turnīrā ar rezultātu 79:70. Rezultatīvu sniegumu nodemonstrēja Mareks Jurevičus un Jurijs Aleksejevs, kuri pretinieku grozā sameta, attiecīgi, 24 un 18 punktus. Savukārt, pretiniekiem labākais ar 17 punktiem bija Dramirs Zibirovs.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju Liepājas komandā atzina Mareku Jurēviču, kurš vidēji šajos trīs mačos izcēlās ar 19,3 punktiem, tādējādi kļūstot par 2. rezultatīvāko spēlētāju starp visām komandām. Pārliecinoši labākais punktu guvējs šajā turnīrā bija „Nevežis" komandas vērtīgākais spēlētājs Egidijus Dimša, kurš vidēji spēlē izcēlās ar 25,3 punktiem.

Par „TU/Rock" komandas vērtīgāko spēlētāju treneri nosauca veterānu Vallo Allingu, savukārt, BK „Severstal" labākais bija Pāvels Zakamovs, kurš vidēji spēlē izcēlās ar 16 punktiem. Pāvels Zakamovs nopelnīja arī turnīra vērtīgākā spēlētāja titulu, kaut vai tāpēc, ka Zakamova fantastiski tālais metiens spēlē pret „TU/Rock" komandu līdz ar beigu signālu atnesa komandai šķietami neticamu uzvaru.

Līdz ar to, 2010. gada Liepājas Olimpiskā centra starptautiskais turnīrs ir noslēdzies. Kopumā tika aizvadītas sešas spēles un pēc tām noskaidrojās, ka godpilno 1. vietu izcīnīja „Severstal" basketbolisti ar Oļegu Okulovu priekšgalā. Atgādinām, ka pirms gada par turnīra uzvarētājiem kļuva Igaunijas čempioni „TU/Rock".

Vietu sadalījums LOC starptautiskajā turnīrā 2010':

1.vieta „Severstal"
2.vieta „Nevežis"
3.vieta „TU/Rock"
4.vieta „Liepājas Lauvas"

Rezultatīvākie spēlētāji:

1.Egidijus Dimša (BC „Nevežis") 25,3 punkti
2.Mareks Jurevičus („Liepājas Lauvas") 19,3 punkti
3.Pāvels Zakamovs (BK „Severstal") 16,0 punkti

Labākie cīņā par atlēkušajām bumbām:

1.Jurijs Aleksejevs („Liepājas Lauvas") 7,6 bumbas
2.Lukas Brazdauskis (BC „Nevežis") 7,3 bumbas
3.Callistus Eziukwu („TU/Rock") 6,3 bumbas

Rezultatīvās piespēles:

1.Rolandas Alijevas (BC „Nevežis") 8,3 piespēles
2.George Tsintsadze („TU/Rock") 4,3 piespēles
3.Artem Isakov (BK „Severstal") 3,6 piespēles

Turnīra vērtīgākie spēlētāji:

BK „Severstal" – Pāvels Zakamovs
BC „Nevežis" – Egidijus Dimša
„TU/Rock" – Vallo Allingu
„Liepājas Lauvas" – Mareks Jurevičus

Turnīra vērtīgākais spēlētājs – Pāvels Zakamovs (BK „Severstal").

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV