Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Noslēdzies Istanbul karate Open

Maksims Ivančikovs, 20.09.2010. 14:25

No 17. līdz 19. septembrī Turcijā (Stambulā) notika viens no spilgtākajiem un spēcīgākajiem karatē (WKF) turnīriem pasaulē, pulcējot apmēram 30 valstu pārstāvjus.
Noslēdzies Istanbul karate Open

Latviju un Latvijas karatē federāciju šajā turnīrā pārstāvēja divi sportisti Viktorija Rezajeva (Baltijas karatē klubs) un Ruslans Sadikovs (Baltijas karatē klubs).

Viktorija (15 gadi) startēja divās vecuma grupās, Kadetos (14-15 gadi, +54 kg) un junioros (16-17 gadi) -59 kgs . Katrā kategorijā piedalījās apmēram 20 dalībnieces. Viktorija bija nepārspējama abās kategorijās, aizvadot 9 cīņas, kur ieguva divas 1. vietas.

Ruslans Sadikovs pirmajā cīņā tikās ar spēcīgo Irānas pārstāvi. Trešajā cīņas minūtē Ruslans bija vadība ar 1-0, viena no Uzbrukumiem yoko geri chudan (spēriens ar kāju korpusā), Ruslans stipri traumēja savu pretinieku, un viņš nespēja tālāk turpināt cīņu un sacensības vispār, pēc tiesnešu lēmuma spēriens bija pārāk stiprs un bīstams, tāpēc Ruslanu diskvalificēja no tālaka starta. Šāds tiesnešu lēmums bija ļoti negaidīts Latvijas komandai, bet sports ir sports.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV