Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pēc nedēļas tiks dots starts Master Card Baltijas Basketbola līgai

Mārtiņš Kozlovskis, 23.09.2010. 12:07

Jau pēc nepilnas nedēļas, 30. septembrī, savu pirmo oficiālo Master Card BBL Elites divīzijas spēli šajā sezonā aizvadīs „Liepājas Lauvas" basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems Lietuvas basketbola vienību „Rudupis".
Pēc nedēļas tiks dots starts Master Card Baltijas Basketbola līgai

Atgādinām, ka Master Card BBL 2010./11. gada sezona tiek atklāta 29. septembrī ar divām spēlēm Tallinā un Ventspilī, savukārt, dienu vēlāk arī Liepājā, Rīgā un Norčepingā.

Šogad Master Card BBL Elites divīzijā spēlēs 14 komandas. Sešas Lietuvas komandas – Kauņas „Žalgiris", „Lietuvos Rytas", BC „Šiauļai", BC „Nevežis", BC „Rudupis" un „Perlas" komanda, kuru iepriekšējā sezonā vadīja mums labi zināmais Roberts Štelmahers. Tāpat BBL Elites divīzijā startē četras Latvijas komandas – BK „Ventspils", „"VEF Rīga", BK „Valmiera", „Liepājas Lauvas", trīs igauņu vienības – „TU/Rock", „Kalev/Cramo" un „TTU/Kalev", kā arī viena zviedru komanda – Norčepingas „Dolphins".

Iepriekšējo gadu finālisti un pašreizējās Baltijas spēcīgākās komandas – Kauņas „Žalgiris" un „Lietuvos Rytas" BBL spēles uzsāks tikai otrajā kārtā, kad tiks aizvadītas izslēgšanas spēles. Līdz ar to, ļoti svarīgi ir iekļūt labāko sešu komandu skaitā, kas nodrošinās līdzdalību „play-off" turnīrā. Savukārt, pēdējo divu vietu ieguvējiem būs jācīnās ar BBL Izaicinājuma kausa divām spēcīgākajām komandām, par palikšanu Elites divīzijā.

Konkurence solās būt ļoti liela, taču sezonai nopietni gatavojas arī liepājnieki, kuri turpina sarunas vēl ar dažiem viesspēlētājiem. Un ļoti iespējams, ka pirmajās spēlēs būs redzams vēl kāds būtisks papildinājums.

Komandas vadība ir veikusi nelielas izmaiņas arī skatītājiem. Šogad pensionāriem un visiem jauniešiem līdz 18 gadu vecumam, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, ieeja būs bez maksas! Visiem pārējiem ieejas maksa paliek nemainīga: 2 Ls. Savukārt, LBL - 2. divīzijas spēles skatītājiem būs iespējams noraudzīties bez maksas.

Spēļu kalendārs uz doto brīdi ir ļoti interesants, jo zīmīgi, ka pirmās septiņas spēles tiks aizvadītas savās mājās. Taču ļoti iespējams, ka sekos arī izmaiņas, it sevišķi Latvijas Basketbola līgas ietvaros:

30. septembris BBL Liepājas Lauvas – Rudupis Liepāja 19:30
6.oktobris LBL Liepājas Lauvas – BK Zemgale Liepāja 19:30
9.oktobris LBL Liepājas Lauvas – BK Valmiera Liepāja 16:00
15.oktobris BBL Liepājas Lauvas – Kalev/Cramo Liepāja 19:30
16.oktobris BBL Liepājas Lauvas – TTU/Kalev Liepāja 19:30
20.oktobris LBL Liepājas Lauvas – BK Barons Liepāja 19:30
27.otobris BBL Liepājas Lauvas – BK Ventspils Liepāja 19:30
30.oktobris BBL Norčepingas Dolphins – Liepājas Lauvas Stokholma 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV