Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

„Liepājas Lauvas" oficiāli sezonu sāks pret BC „Rudupis"

Mārtiņš Kozlovskis, 29.09.2010. 12:24

Ceturtdien, 30. septembrī, savu pirmo oficiālo šīs sezonas spēli Liepājas Olimpiskajā centrā aizvadīs „Liepājas Lauvas" basketbolisti, kas eksaminēs Lietuvas vienību „Rudupis". Šī būs Master Card Baltijas Basketbola līgas spēle un tās sākums pulksten 19:30.
„Liepājas Lauvas" oficiāli sezonu sāks pret BC „Rudupis"

Ilgi gaidītais sezonas sākums ir pavisam tuvu un jau ceturtdien tiek dots starts Liepājas pilsētas basketbola klubam „Liepājas Lauvas". Par liepājnieku varējumu un pretinieku spēku šobrīd ir pāragri spriest, jo abām vienībām šī būs pirmā savstarpējā spēle.

„Rudupis" vienībai šī būs otrā spēle divu dienu laikā, jo trešdien lietuviešiem ir paredzēta viesošanās Ventspilī.

Savā pēdējā pārbaudes spēlē pirms gaidāmās spēkošanās ar „Rudupis" vienību, liepājnieki pagarinājumā piedzīvoja zaudējumu Palangas komandai „Nagris-Adakris" ar rezultātu 86:92, taču šajā spēlē nepiedalījās Mareks Jurevičus un Jurijs Aleksejevs, kuriem tika iedota atpūta.

Liels uzsvars spēles gaitā tika likts uz jaunajiem basketbolistiem. Par to spilgti pierāda Mareka Mejera un Kristapa Miglinieka rezultatīvais sniegums, kurši šajā mačā izcēlās, attiecīgi, ar 20 un 17 punktiem, kļūstot par rezultatīvākajiem komandas spēlētājiem.

Domājams, ka šo spēlētāju loma būs ļoti noteicoša komandai arī sezonas laikā un par to pārliecināties būs iespējams jau šo ceturtdien pulksten 19:30.

Atgādinām, ka ieejas maksa ir 2 Ls. Pensionāriem un skolniekiem līdz 18 gadu vecumam, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, ieeja – bezmaksas!

Komandas sastāvi:

BK „Liepājas Lauvas"
Jevgēņijs Kosuškins, Mareks Mejeris, Kristaps Frīdenbergs, Vairis Pusaudzis, Jurijs Aleksejevs, Klāvs Ansons, Mareks Jurevičus, Artis Ate, Kristaps Miglinieks, Raimonds Gabrāns, Juris Patmalnieks, Mārtiņš Krvčenko

Galvenais treneris: Agris Galvanovskis
Treneri: Kaspars Mājenieks, Artūrs Štālbergs

BC „Rudupis"
Erikas Virzaitis, Vytenis Lipkevicius, Adas Juskevicius, Gytis Andrijauskas, Povilas Butkevicius, Edgaras Zelionis, Paulius Parachomikas, Karolis Aldakauskas, Vytautas Vaiksnis, Gediminas Orelik, Tautvydas Zioba, Giedrius Jankauskas, Evaldas Dainys

Galvenais treneris: Virginjus Seskus
Treneri: Mindaugas Arlauskas, Zydrunas Zvinklis.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV