Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Levi Šērvuds uzlādē Red Bull X-Fighters Londonā

Lana Daniela, 01.10.2010. 11:38

Jaunzēlandietis Levi Šērvuds (Levi Sherwood) par jaunu uzlādēja leģendāro Londonas Battersea Power Station, kad nedēļas nogalē uzvarēja Red Bull X-Fighters Pasaules čempionāta piektajā posmā. 19 gadus vecais sportists saglabāja vēsu galvu 30 000 fanu priekšā, kas bija sanākuši agrākajā ar oglēm darbināmajā spēkstacijā, un vienu pēc otra rādīja lieliskus trikus un nevainojamu stilu. Neitam Adamsam no ASV (Nate Adams) un spānim Denijam Toresam (Dany Torres) atlika vien ieņemt divas nākamās vietas uz pjedestāla. Pasaules čempionāta līderis Andrē Villa (Andrè Villa) palika tikai devītajā vietā.
Levi Šērvuds uzlādē Red Bull X-Fighters Londonā

Tā kā sestdienas naktī Londonā lija, tas bija tikai laika jautājums, lai FMX (frīstaila motokrosa) sacensību trase pamatīgi mainītos. Braucējiem būtu jārēķinās ar slideniem ieskrējieniem un nedrošu piezemēšanos. "Mēs nevarējām iet līdz galam, tas bija pārāk bīstami," laikapstākļus raksturo Neits Adamss. Tā kā visiem braucējiem bija jāsacenšas vienādos laikapstākļos kvalifikācijā, kad trase bija sausa, tiesneši pieņēma lēmumu kvalifikācijas rezultātus ieskaitīt kā galīgos fināla rezultātus.

Neskatoties uz lietu, Battersea spēkstacija bija pārpildīta, jo visas biļetes bija izpārdotas. "Fani kārtīgi iededza uguni vecajā ogļu spēkstacijā," smaidot teica trešās vietas ieguvējs Toress. Pūļa favorīts Robijs Medisons, kas pazīstams ar lēcienu pār Londodas Tower Bridge 2009. gadā, ierindojās tikai desmitajā vietā pēc smaga kritiena kvalifikācijā.

Kopvērtējumā Neits Adamss ar 305 punktiem un Šērvuds ar 290 strauji tuvojas līderim Andrē Villam, kura kontā pagaidām or 310 punkti. „Tas ir vājprāts!" priecājas Šērvuds: „Es darīšu pilnīgi visu pēdējā posmā, lai nodzītu Villu no top pjedestāla."
Red Bull X-Fighters Pasaules čempionāta pēdējais posms šogad gaidāms Flaminio stadionā Romā, kur 1960. gadā notika Olimpiskās Spēles. Sezonas fināls par prieku visiem itāļu un pasaules faniem notiks jau 2. oktobrī.

Vairāk informācijas: www.redbullxfighters.com

Vairāk fotogrāfiju no Red Bull X-fighters un citiem Red Bull rīkotajiem pasākumiem var lejuplādēt www.redbull-photofiles.com ( šajā lapā jāreģistrējas kā medijam)

Foto: Red Bull Photofiles

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV