Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Latvijas Drifta sezona noslēgusies

Eline HGK, 05.10.2010. 12:47 | komentāri (1)

26. septembrī Biķerniekos notika pēdējie divi Latvian Drift Cup posmi - 5 un 6. Šīs bija pēdējās drifta sacensības šosezon, kurās tika noskaidroti uzvarētāji un arī kopvērtējuma līderi.
Latvijas Drifta sezona noslēgusies

Galerijas:

Divas trases vienā dienā bija liels izaicinājums gan sportistiem, gan organizatoriem, bet pasākums izdevās un tika aizvadīta lieliska pēdējā
sacensību diena.

Latvian Drift Cup jeb Street klasē šogad kopā notika sešas sacensības, ar katrām sacensībām trases palika arvien grūtākas un ātrākas. Kopumā visas sezonas laikā savas prasmes trasē izmēģināja ap 70 dalībnieku.

Sezonas noslēguma sacensībās piedalījās 41 dalībnieks.

Latvian Drift Cup 2010. gada uzvarētāji:
1 vieta Edijs Ļaksa, Nissan 200sx
2 vieta Jevgēņijs Kuprijanovs, BMW E30
3 vieta Edmunds Ērglis, BMWE30

Dienu iepriekš, 25.septembrī, Lietuvā, tika noskaidrots arī Latvijas Drifta čempionāta uzvarētājs. Pro klasei šosezon notika 5 posmi, par 1. vietas titulu cīnījās 10 spēcīgi sportisti.

Latvijas Drifta Čempionāta 2010. gada uzvarētāji:
1 vieta Jānis Eglīte
2 vieta Ivo Cīrulis
3 vieta Kristaps Blušs

Drifta sezona ir noslēgusies trasē, bet, lai to nosvinētu līdz galam, jau šosestdien, 9. oktobrī, klubā Pussylounge notiks drifta sezonas noslēguma afterparty, kur patīkamā atmosfērā varēs satikt gan lielākos līdzjutējus katram sportistam, gan pašus braucējus un pārējos interesentus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV