Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Jubilejas Kurland Trophy jau pēc divām nedēļām

Krišjānis Vīdušs, 06.10.2010. 09:51

16. un 17. oktobrī notiks jau piektās jubilejas trofi-reida sacensības "Kurland trophy 2010", kas būs noslēdzošais Latvijas trofi reidu čempionāta posms. Sacensību organizators kopā ar atbalstītājiem ir sarūpējis balvu fondu 6000 USD apmērā.
Jubilejas Kurland Trophy jau pēc divām nedēļām

Piedalīties pasākumā tiek aicināti visi aktīvie un mazāk aktīvie apvidus automašīnu un 4x4 kvadriciklu īpašnieki Kurzemē un visā Latvijā. Trofi-reida organizators dalībniekiem sagatavojis jaunas teritorijas, kurās pārbaudīt savas bezceļu braukšanas spējas. Sacensībās iespējas pārbaudīt savus bezceļu automobiļus būs dažādas sagatavotības džipiem un kvadricikliem, gan standarta ielas džipiem, gan sagatavotiem bezceļu monstriem.

Protams, sacensību laikā notiks arī "Dubļu ērgļa" titula izcīņas posms! Dubļu ērgļa kausa izcīņā brauc ar kādu džipu gribi. Vienīgas noteikums automašīnai ir jābūt ar 4x4 piedziņu un ļoti ieteicams ar pazeminātajiem ātrumiem.

Vieta: Kuldīgas novads, Ēdoles pagasts, bijusī dzelzceļa Stacija Užava.

Skatītājiem būs iespēja aplūkot pasākumu:

16 oktobrī no 13:30 līdz 18:00 trofi-reida sporta automašīnas

17 oktobrī no 9:00 līdz 15:00 „Dubļu ērgļa" un Tūrisma ieskaites auto.

Info – www.kurlandtrophy.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV