Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rīgā risināsies UEFA Eiropas U-19 jauniešu čempionāta kvalifikācijas turnīrs

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 07.10.2010. 10:42

No 7. līdz 12. oktobrim Rīgā Arkādijas stadionā (Uzvaras bulvārī 10) risināsies UEFA Eiropas U-19 jauniešu čempionāta kvalifikācijas turnīrs futbolā. Turnīru atklās ar spēli starp Latviju un Itāliju ceturtdien, 7. oktobrī plkst. 19.00.

Turnīrā sacentīsies komandas no četrām valstīm: Itālijas, Horvātijas, Šēru salām un Latvijas. Spēles risināsies gan Rīgā, Arkādijas stadionā, gan Slokā. „Esam gatavi uzņemt turnīra dalībniekus un varam apliecināt, ka esam darījuši visu, lai Arkādijas stadions pēc nesenajiem plūdiem būtu savests kārtībā un varētu sagaidīt spēlētājus"- pirms turnīra teica Rīgas Futbola skolas direktors Gatis Ģērmanis. Kā zināms, no 4. līdz 6. septembrim, pārplūstot Mārupītei, tika appludinātas lielas platības, to skaitā, arī šis stadions. Lai novērstu plūdu sekas, Rīgas dome operatīvi piešķīra finansējumu 10 790 latu apmērā.

Papildinformācija: Gatis Ģērmanis – Rīgas Futbola skolas direktors, mob.: 29238542.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV