Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

„Battery Superkauss" zvaigznes mirdzēs Liepājā

Artis Grinbergs, 12.10.2010. 22:43

2010.gada „Battery Superkauss" motokrosa sezona ir noslēgusies, un tas nozīmē, ka visi motokrosa meistari, entuziasti, atbalstītāji un kvēlākie fani 6.novembrī no plkst. 18.00 pulcēsies Liepājā „Royal Fontaine Hotel", kur kārtīgi tiks atzīmēta šī aizvadītā sezona.

Vietas izvēle gada ballei, protams, atbilstoša, jo jau otro gadu pēc kārtas komandu vērtējumā uz augstākā goda pjedestāla pakāpiena balles laikā tiks aicināta kāpt „AP Motokurzeme", līdz ar to visiem motokrosa mīļiem ir jādodas uz pilsētu, kurā ne tikai piedzimst vējš, bet arī ir ātrākais un noturīgākais Latvijas motokrosa kolektīvs. Ne tikai komandas, bet arī individuāli visi tie, kuri 2010.gada „Battery Superkauss" sezonā ir izcīnījuši godalgas, atzinības, uzslavas, kā arī ir paveikuši citus labus darbus, tiks sumināti un cildināti šajā svinīgajā pasākumā.

Visas šīs 2010.gada vasaras uzkrātās emocijas un sajūtas, kā arī atmiņas par bagātīgo lietus un dubļu devu gan braucējiem, gan to atbalstītājiem būs jānoskalo ar kārtīgu malku šampanieša, jo visi tie, kuri bija kārtīgi „Battery Superkauss" fani varēja pārliecināties, ka šī tiešām bija dzelzs izturības pārbaudījuma un rūdījuma iegūšanas sezona, jo Latvijas laika apstākļi bija nepielūdzami vai katrā posmā, padarot šo skaisto motokrosa seriālu par kārtīgu „izdzīvošanas" seriālu. Taču nu tas viss ir aiz muguras – ir laiks uzvarētāju šampanietim no rūdīto vīru kausiem un satikt visus ātrākos Latvijas motokrosa meistarus vienkopus un šajā reizē nevis uz motocikla un tērptiem dubļu uzvalkos, bet gan skatīt šos vīrus vaigā, kad tie ir tērpti smalkos ancukos.

Motokross, Liepāja, jūra, patīkama atpūta relaksējošā gaisotnē, uzvaras prieks – tas viss un vēl daudz kas cits būs baudāms 6.novembrī Liepājā, kur „Battery Superkauss" lielā motokrosa armija iegriezīs kārtīgu rokenrolu par godu aizvadītajai 2010.gada motokrosa sezonai un ieliks kārtīgus un stabilus pamatus jaunajai 2011.gada sezonai.

„Battery Superkauss" motokrosa seriāls 2010.gada tika aizvadīts 6.posmu garumā dažādās Kurzemes pilsētās un uz katru šo sacensību posmu tika pulcēts ļoti plašs un augstas klases sportistu sastāvs ne tikai no Baltijas valstīm, bet arī Krievijas un Lielbritānijas, kas arī piesaistīja daudzus tūkstošus atbalstītājus trases malās.

Vairāk informācija par pasākumu pa tālr.29513855, kā arī aktualitātes pieejamas www.moto-x.lv

Uz tikšanos Liepājā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV