Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

„Metalurgs" basketbolistes sezonu uzsāks pret „Daugavpils Universitāti"

Mārtiņš Kozlovskis, 15.10.2010. 10:35

Sestdien, 16. oktobrī, savu pirmo šīs sezonas spēli Latvijas sieviešu basketbola līgā aizvadīs „Liepājas Metalurgs" basketbolistes, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems vienas no savām sīvākajām sāncensēm „Daugavpils Universitātes" komandu. Spēles sākums pulksten 11:30.
„Metalurgs" basketbolistes sezonu uzsāks pret „Daugavpils Universitāti"

Liepājniecēm šī būs pirmā spēle šajā sezonā, savukārt, daugavpilietēm otrā, jo dienu iepriekš Rīgā būs jāmērojas spēkiem ar „RTU Merks" basketbolistēm. Līdz ar to, spriest par spēles gaitu un mača favorītiem būtu pāragri.

Būtiskas izmaiņas šajā sezonā ir skārušas „Metalurgs" basketbolistes, jo komandā šogad nevarēs piedalīties vairākas iepriekšējo gadu pamatsastāva spēlētājas. Komandas līdere Sabīne Niedola šo sezonu aizvadīs Francijas vienībā "Nantes Reze Basket", savukārt, Laura Pelše savu basketbola prasmi ir devusies atrādīt pāri okeānam. Tāpat ģimenes pieaugums gaidāms komandas kapteinei Līgai Alilujevai un saspēles vadītājai Laurai Zuzānei, kā arī komandas ir nomainījušas Viktorija Nazarova, kura turpmāk karjeru turpinās ārpus valsts robežām un Kristīne Cirša, kura šo sezonu aizvadīs „RTU/Merks" komandā.

„Metalurgs" komanda pārsvarā ir nokomplektēta ar gados jaunajām basketbolistēm un no iepriekšējā sastāva ir palikušas tikai dažas spēlētājas. Taču komanda padoties negrasās un ar cerībām lūkojas nākotnē. Sakarā ar līderu prombūtni, komandā noteikti parādīsies jaunie vilcējspēki, kuru uzvārdi noteikti liks par sevi manīt jau pēc pirmajām spēlēm.

Sestdien liepājniecēm pirmais pārbaudījums ar spēcīgo „DU" komandu, kuras mērķi ar katru gadu paliek aizvien augstāki un domājams tieši Daugavpils basketbolistes būs vienas no galvenajām favorītēm cīņā par pēdējo iespējamo godalgoto vietu, uzreiz aiz izteiktajām favorītēm „TTT Rīga" un SK „Cēsis" komandām. Sestdien spēles sāksies nedaudz agrāk kā ierasts - pulksten 11:30, taču, cerams, ka skatītājiem tas īpašas problēmas nesagādās.

„Liepājas Metalurgs" komandas sastāvs:

Agija Kruga, Anete Pinstere, Daiga Līne, Maija Līne, Kristīne Āboliņa, Kristīne Bauze, Kristīne Simanoviča, Laura Šēna, Līga Zdanovska, Sabīne Egle, Zane Laumane, Zane Alilujeva, Rendija Misus, Astra Feldmane

Galvenā trenere: Līvija Alpe-Lūka
Spēlējošā trenere: Anete Pinstere

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV