Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

„Lauvas" pārtrauc sadarbību ar Pusaudzi un Patmalnieku

Mārtiņš Kozlovskis, 15.10.2010. 10:39

Neilgi pirms „Lauvas" spēles ar „Kalev/Cramo" vienību, „Lauvas" kluba vadība nāca klajā ar informāciju, ka turpmāk ir pārtraukusi sadarbību ar diviem spēlētājiem – Vairi Pusaudzi un Juri Patmalnieku.
„Lauvas" pārtrauc sadarbību ar Pusaudzi un Patmalnieku

Vairis Pusaudzis jau kopš kluba dibināšanas ir spēlējis Liepājas komandā, toreiz ar nosaukumu „Līvu Alus", taču šī sezona Liepājas basketbola skolas audzēknim „Lauvas" sastāvā ir beigusies vēl tā īsti nesākoties. Diemžēl šīs sezonas laikā Pusaudzim sevi apliecināt tā pa īstam arī nav izdevies, tāpēc pieņemts šāds lēmums. Viņa postenī turpmāk spēlēs Raimonds Gabrāns un ļoti iespējams, ka šis basketbolists klubā paliks līdz pat šīs sezonas beigām, taču viss būs atkarīgs no paša spēlētāja puses.

Turklāt, komanda ir pārtraukusi sadarbību arī ar Juri Patmalnieku, kurš komandā iesaistījās iepriekšējās sezonas sākumā. Sākotnēji Patmalnieks parādīja ļoti atzīstamu sniegumu, kļūstot par „Liepajas Olimpiskā centra kausa 2009" rezultatīvāko spēlētāju Liepājas komandā, taču gūtā trauma iepriekšējās sezonas vidū acīmredzami nāca par sliktu. Turklāt, viņa postenī veiksmīgi iekļāvās lietuvietis Laimonas Kiselius un atvēlētais laiks laukumā Patmalniekam būtiski samazinājās. Diemžēl neveiksmīgā iepriekšējās sezonas otrā puse turpinājās arī šīs sezonas sākumā un galvenā trenera lēmums bija tieši šāds.

„Šo divu spēlētāju posteņi nepaliks tukši, jo komandā jau ir iekļāvies amerikāņu spēka uzbrucējs Našīds Bērds, kā arī aktīvus treniņus „Lauvas" komandas sastāvā aizvada jaunais un talantīgais pašmāju basketbolists Roberts Freimanis. Viņa spēlēšana lielās komandas sastāvā vēl ir uz jautājuma zīmes un viss lielā mērā būs atkarīgs tieši no paša spēlētāja" skaidro kluba direktors Arturs Košeļevs.

„Pieņemt šādu lēmumu nekad nav patīkami un abiem spēlētājiem novēlu tikai un vienīgi to labāko, taču tāds ir sports un sportistiem ar to ir jārēķinās" informē kluba direktors Arturs Košeļevs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV