Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„Liepājas Lauvas" pret valsts čempioniem BK „Barons"

Mārtiņš Kozlovskis, 19.10.2010. 11:20

Trešdien, 20. oktobrī, Latvijas Basketbola līgas 1. divīzijas spēli savās mājās pret valsts čempioniem BK „Barons" aizvadīs „Liepājas Lauvas" basketbolisti. Iepriekšējā sezonā mūsu basketbolistiem tikai vienreiz izdevās uzvarēt rīdziniekus. Vai šosezon tas izdosies jau trešdien? Spēles sākums pulksten 19:30.
„Liepājas Lauvas" pret valsts čempioniem BK „Barons"

„Barons" šo sezonu ir iesācis salīdzinoši bāli – līdz šim divās spēlēs ir piedzīvoti divi pārliecinoši zaudējumi, tiesa pretiniekos ir bijuši vieni no šā gada favorītiem - BK „Ventspils" un „VEF Juniors". Savukārt, „Lauvas" rēķinā ir divas uzvaras – pār BK „Zemgale" un „Valmiera".

Iepriekšējā sezonā no visām sešām abu komandu savstarpējām spēlēm tikai vienā uzvaru izdevās izcīnīt liepājniekiem, taču šīs sezonas parādītais sniegums liecina, ka spēkošanās ar valsts čempioniem varētu būt krietni vien sīvāka un līdzīgāka.

Nenoliedzami, „Barons" uz Liepāju dosies tikai ar vienu domu – uzvarēt, pretējā gadījumā sezonas sākums komandai būs iesācies katastrofāli. Atgādinām, ka „Barons" basketbolisti startē tikai Latvijas Basketbola līgas ietvaros un spēļu skaits, salīdzinot ar citiem Latvijas klubiem, izņemot „LU" un „BA Turība", ir krietni vien mazāks. Visa uzmanība tiek veltīta šim čempionātam un katra neveiksme spēlētājiem var maksāt salīdzinoši dārgi.

Pretinieku komandas līderi ir Dāvis Bertāns, Raimonds Feldmanis, kā arī nedrīkst aizmirst par tādiem spēlētājiem kā Laurynas Mikalauskas, Agnis Čavars, Aigars Vītols, Mārtiņš Skirmants un Rinalds Sirsniņš, kuri bija vieni no komandas līderiem jau iepriekšējā sezonā.

Taču arī Liepājas komanda uz šo spēli gatavojas ļoti nopietni un labprāt turpinātu veiksmīgi iesākto LBL čempionātu. Mūsu komandas spēlētājs Mareks Jurevičus šobrīd ir rezultatīvākais LBL spēlētājs ar vidēji spēlē gūtiem 23 punktiem, kas, nenoliedzami, ir spēcīgs ierocis liepājniekiem. Tāpat ar augstu rezultativitāti turpina spēlēt mūsu komandas saspēles vadītājs Eštons Mičels un komandas kapteinis Jevgēņijs Kosuškins.

To vai „Lauvām" izdosies izcīnīt uzvaru jau pirmajā šīs sezonas savstarpējā spēlē būs iespējams pārliecināties trešdienas vakarā pulksten 19:30. Ieejas maksa: 2Ls. Pensionāriem un jauniešiem līdz 18 gadu vecumam, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, – bezmaksas!

Komandas sastāvi:

BK „Barons"
Dāvis Bertāns, Raimonds Feldmanis, Niks Saknītis, Laurynas Mikalauskas, Agnis Čavars, Aigars Vītols, Artjoms Butjankovs, Cezar Chavez Jacubo, Mārtiņš Skirmants, Sandis Silavs, Rinalds Sirsniņš, Jānis Timma, Elvis Saulītis, Andris Epners

Galvenais treneris: Uvis Helmanis
Treneri: Edgars Teteris, Dainis Bertāns

BK „Liepājas Lauvas"
Jevgēņijs Kosuškins, Mareks Mejeris, Eštons Mičels, Jurijs Aleksejevs, Klāvs Ansons, Mareks Jurevičus, Artis Ate, Kristaps Miglinieks, Raimonds Gabrāns, Mārtiņš Kravčenko, Nashid Beard

Galvenais treneris: Agris Galvanovskis
Treneri: Kaspars Mājenieks, Artūrs Štālbergs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV