Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Sākas sezona Nacionālajā un Pirmajā līgā

Lilita Mitrofanova, 20.10.2010. 16:55

Ar spēlēm 23.oktobrī sāksies 2010/2011.gada Latvijas Pirmās un Nacionālās līgas čempionātu sezona vīriešu komandām. Šogad šajās sacensībās piedalīsies 21 komanda-Pirmajā līgā 11, bet Nacionālajā līgā 10 komandas.

Nacionālā līga

Par šīs sezonas Latvijas čempionu titulu Nacionālajā līgā cīnīsies Armijas Volejbola klubs (AVK), OC „Limbaži", SK „Rīgas Tehniskā universitāte" (RTU), VK Sēja/MSĢ, SK „Vecumnieki", SC „Jēkabpils", Burtnieku novads, VK „Ropaži", Ziemeļkurzeme un VK „Mārupe". Šogad Latvijas čempionātā nestartēs Vega-1, kā arī finansiālu apsvērumu dēļ dalību Nacionālajā līgā ir atteikuši iepriekšējās sezonas uzvarētāji SK „Cēsis".

Šobrīd SK „Cēsis" spēlētāji ir pastiprinājuši citas Nacionālās līgas komandas, kā arī pēc ilgāka pārtraukuma volejbola laukumā ir atgriezies kādreizējais Latvijas izlases spēlētājs Jānis Grīnfelds, kurš šajā sezonā spēlēts VK „Ropaži" sastāvā.

Nacionālā līga http://volejbols.lv/empionti/1727

Pirmā līga

Par šīs sezonas Latvijas čempionu titulu Pirmajā līgā cīnīsies volejbola klubs „Ventspils", Valgundes pagasta pārvalde, sporta klubs „Aizkraukle", volejbola klubs „Balvi", RTU-UPS, Kuldīgas novada sporta skola, Rīgas Volejbola skola / Lāse, Rīgas Volejbola skolas izlase, SK Rundāle-Bauska, kā arī divi SCHENKER līgas klubu fārmklubi - Daugavpils Bērnu un jaunatnes sporta skola (Daugavpils Universitāte) un VK „Ozolnieki" (Poliurs/Ozolnieki).

Pirmā līga http://www.volejbols.lv/empionti/1729

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV