Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Bukmeikeri paredz Rīgas „Dinamo" zaudējumu cīņā pret SKA

Madara Zute, 21.10.2010. 09:05

„Optibet" ekspertu skatījumā Latvijas komanda Rīgas „Dinamo", visticamāk, piedzīvos zaudējumu piektdien, 22.oktobrī, paredzētajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē izbraukumā pret Sanktpēterburgas SKA vienību.

Trešdien notikušajā izbraukuma mačā pret Čerepovecas „Severstaļ" pārtrūka rīdzinieku piecu uzvaru sērija, Latvijas klubam piedzīvojot kapitulāciju ar rezultātu 2:4. Tomēr neraugoties uz šo neveiksmi, galvenā trenera Juliusa Šuplera vadītā komanda, kuras rēķinā ir 18 mačos izcīnīts 31 punkts, joprojām saglabā augsto trešo pozīciju KHL Rietumu konferences kopvērtējumā.

Tikmēr SKA klubs šajā sezonā darbojas daudz neveiksmīgāk, un šī iemesla dēļ otrdien no pienākumu pildīšanas tika atbrīvots tā galvenais treneris - kanādiešu speciālists Aivans Zanats. Viņa aizvietotājs tiks nosaukts ne vēlāk kā līdz novembra sākumam, bet par pagaidu galveno treneri iecelts līdzšinējais Zanatas palīgs Vāclavs Sikora. Tiesa, arī viņa debija izvērtās ne pārāk veiksmīga, jo trešdien SKA hokejisti savā laukumā cieta 2:3 neveiksmi duelī pret Maskavas CSKA. Ar 23 punktiem 17 mačos Sanktpēterburgas vienība ierindojas tikai septītajā pozīcijā Rietumu konferencē.

„Dinamo" un SKA komandas divas reizes jau samēroja spēkus šajā sezonā. Abas spēles bija vārtiem bagātas, un pretinieces katra pa reizei uzvarēja sāncenses laukumā. Pirmajā mačā pašā sezonas sākumā „dinamieši" Sanktpēterburgā triumfēja pagarinājumā ar rezultātu 5:4, savukārt pēc pāris nedēļām notikušajā mačā Rīgā ciemiņi revanšējās ar 6:4.

Rīdzinieku izredzes sasniegt labvēlīgu rezultātu piektdienas mačā lielā mērā var būt atkarīgas no vārtsarga darbības, jo SKA hokejisti noteikti jau no paša mača sākuma dosies uzbrukumos. Spēlējot savā laukumā ar pieredzes bagātāku sastāvu, Sanktpēterburgas komanda noteikti uzskatāma par favorīti gaidāmajā duelī, un tās iespēju gūt virsroku pār Latvijas vienību jau pamatlaikā pēc bukmeikeru domām var novērtēt ar 55% ticamību.

Neraugoties uz „dinamiešu" šī brīža teicamo sportisko formu un augsto vietu turnīra tabulā, viņu izredzes pamatlaikā uzvarēt (25%) vai iegūt neizšķirtu (20%) tiek vērtētas ievērojami zemāk.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV