Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

„Lauvas 2" uzņems BS „Daugava" basketbolistus

Mārtiņš Kozlovskis, 21.10.2010. 12:00

Šodien, 21. oktobrī, Latvijas basketbola līgas, 2. divīzijas otro spēli šajā sezonā aizvadīs „Liepājas Lauvas 2" basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems BS „Daugava" komandu, kas pirmajā spēlē itin pārliecinoši pārspēja BK „Zemgali-LLU". Spēles sākums pulksten 19:30.
„Lauvas 2" uzņems BS „Daugava" basketbolistus

Pirmajā šīs sezonas spēlē liepājniekiem gāja kā pa viļņiem. Pirmo desmitminūti „Lauvas 2" aizvadīja ļoti pārliecinoši (23:8), bet tad komanda apstājās. Atlikušajā laikā Ogres basketbolisti spēja panākt ne tikai neizšķirtu, bet izcīnīt itin pārliecinošu uzvaru – 67:79. Savukārt, ceturtdienas spēļu pretinieki BS „Daugava" savā pirmajā spēlē pārliecinoši tika galā ar BK „Zemgale-LLU" komandu (92:70), vadību spēlē pārņemot jau no mača pirmajām minūtēm.

Spēle nesolās būt viegla un viss būs atkarīgs no tā, vai „Lauvas" fārmklubs spēs aizvadīt visu maču bez lieliem kritumiem, kāds bija redzams pirmajā spēlē. Pretinieku komandā līderu loma visticamāk būs Artūram Bricim un Klāvam Strazdiņam, savukārt, liepājniekiem ir ko likt pretim – Roberts Freimanis un Artūrs Štālbergs, kas liekus komentārus par sevi neprasa.

Atgādinām, ka „Lauvas" fārmklubu veido pārsvarā gados jaunie basketbolisti, kas joprojām cīņas aizvada Swedbank jaunatnes basketbola līgas vecākajā grupā. Komandas galvenais mērķis ir sagatavot jaunos spēlētājus, lai tie veiksmīgi nākotnē spētu iekļauties lielās komandas sastāvā.

To, vai liepājniekiem izdosies izcīnīt pirmo uzvaru būs redzams ceturtdienas vakarā pulksten 19:30. Ieeja visiem skatītājiem uz šo spēli būs bezmaksas!

Komandu sastāvi:

„Liepājas Lauvas 2"
Artūrs Štālbergs, Jānis Kliests, Roberts Stumbris, Romāns Gluhovskis, Matīss Miknis, Matīss Žunde, Andžs Korps, Jurģis Krugļikovs, Roberts Krastiņš, Jēkabs Bitenieks, Roberts Freimanis, Jānis Strungs, Jēkabs Paipa, Kaspars Iesalnieks

Galvenais treneris: Kaspars Mājenieks
Spēlējošais treneris: Artūrs Štālbergs

BS „Daugava"
Kaspars Lubāns, Aigars Kļaviņš, Edgars Štelmahers, Artūrs Bricis, Toms Provejs, Andris Kehris, Artūrs Jēkabsons, Klāvs Strazdiņš, Pēteris Rēķis, Krišjānis Bikše, Ēriks Kehris, Artūrs Vītiņš, Pēteris Trops, Gundars Šliseris, Ingemārs Sokolovskis

Galvenais treneris: Mārtiņš Fomins
Treneris: Raivo Otersons.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV