Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Noslēdzies Jāņa Reimandova 12. piemiņas kausa čempionāts tradicionālajā Karatē

Renārs Reimandovs, 25.10.2010. 09:59 | komentāri (3)

Sestdien, 23.oktobrī, Rīgā notika Jāņa Reimandova 12. piemiņas kausa čempionāts tradicionālajā Karatē, kas ir arī Latvijas čempionāts Tradicionālajā Karatē.
Noslēdzies Jāņa Reimandova 12. piemiņas kausa čempionāts tradicionālajā Karatē

Jānis Reimandovs (2.dans) ir Latvijas Tradicionālā Karatē Federācijas dibinātājs un bija LTKF prezidents no 1993. līdz 1998. gadam.

Čempionātā piedalījās 80 dalībnieki, un katrs sava vecuma grupā cīnījās par J.Reimandova kausu un Latvijas čempiona titulu.

Jāņa Reimandova čempionāta laureāti katrs savā vecuma grupā:

Evija Elmere (RTKK); Guntis Salna (RTKK); Kristaps Paegle (RTKK); Agnese Mitriķe (RTKK); Mārtiņš Mājenieks (RTKK); Henriks Pēkalis (RTKK); Katrīna Bille (Līgatnes un Inčukalna Tradicionālā karatē grupa); Daniils Jakovļevs (RTKK); Pauls Valdovskis (Cēsu karatē klubs); Kaspars Šetlers (RTKK); Liene Kornejeva (Līgatnes un Inčukalna Tradicionālā karatē grupa); Linards Lubinskis (RTKK); Mārtiņš Logins (Balvu karatē klubs); Linda Viļumsone (RTKK); Kristaps Dzilna (RTKK); Konstantīns Bakunovičs (Jāņa Reimandova vārdā nosauktais Rīgas Tradicionālā karatē klubs).

Izsakām lielu paldies pasākuma atbalstītājiem apgādam Jāņu Sēta, restorānam Melnais Kaķis, zemnieku saimniecībai Ķelmēni, un RTKK.

Tas apliecina, ka kopvērtējumā labākais karatē klubs Latvijā ir Reimandova Tradicionālā Karatē Klubs „RTKK" kurš šajā tronī atrodas jau vairākus gadus.

Otro vietu ieguva Jāņa Reimandova vārdā nosauktais Rīgas Tradicionālā karatē klubs, trešo vietu ieguva Līgatnes un Inčukalna Tradicionālā karatē grupa.

Jāņa Reimandova piemiņas kausa čempionātu rīko katru gadu. Sacensībās bērniem ir iespēja sevi pilnveidot un parādīt, ko viņi ir iemācījušies no saviem instruktoriem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV