Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Latvijas U-16 meiteņu izlase aizvadīs sagatavošanās posmu Eiropas čempionāta finālturnīram

Ilze Ose-Hlebovicka, 27.10.2010. 11:52

Šodien, 27.okotobrī, Latvijas meiteņu U-16 izlase aizvadīs pirmo spēli JSBL čempionāta ietvaros pret Liepājas Metalurgu - plkst. 17:00, Liepājas Olimpiskajā centrā.

U-16 izlase aizvadīs 16 spēles Jaunajā sieviešu basketbola līgā - pa vienai ar katras grupas komandu. Pirmajā aplī U-16 spēlēs ar B grupas komandām, otrajā aplī - ar A grupas komandām. U-16 noskaidros vietu turnīra kopvērtējuma tabulā pēc regulārā čempionāta, bet neturpinās cīņu play-off sacensībās.

U-16 izlasei šī ir laba iespēja sagatavoties, pārbaudīt spēlētājas un saliedēt komandu visas sezonas garumā, gatavojoties Eiropas čempionāta finālturnīram B divīzijā.

Par U-16 izlases treneri ir apstiprināta Mudīte Zandere. Izlases kodolu veido BK Kolibri spēlētājas kopā ar labākajām Latvijas sporta skolu audzēknēm.

Dalībai JSBL pieteiktas septiņpadsmit 1995. un 1996. gadā dzimušās spēlētājas: Kate Krēsliņa, Kitija Laksa, Paula Lūķe, Rūta Vētra, Arta Frīdenberga, Laura Piņķe, Elīna Bērziņa, Katrīna Višņēvica, Sigita Džarcāne, Marta Miščenko, Lelde Gulbe, Ieva Spīgule, Agita Bērziņa, Sindija Gūtmane, Krista Kalniņa, Beāte Markāne, Kitija Štolce.

Nākamo spēli U-16 aizvadīs savā mājas zāle 47. vsk. šo sestden, 30.oktobrī, plkst. 12:00 pret Valmieras sporta klubu.

Plašāka informācija par čempionāta rezultātiem un kalendāru: www.jsbl.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV