Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

UEFA kausa izcīņas finālā tiksies "Sevilla" un "Espanyol"

LETA, 04.05.2007. 12:35

UEFA kausa izcīņas finālā ceturtdien iekļuva divi Spānijas futbola klubi - pagājušā gada UEFA kausa ieguvēji "Sevilla" un "Espanyol".
UEFA kausa izcīņas finālā tiksies "Sevilla" un "Espanyol"
"Sevilla" vakar savā laukumā pusfināla atbildes spēlē, pateicoties brazīliešu Luiša Fabjanu un Renatu gūtajiem vārtiem, ar 2:0 uzvarēja citu spāņu vienību "Osasuna". Divu spēļu summā "Sevilla" bija pārāka ar 2:1.

Savukārt "Espanyol", kas spēlēja UEFA kausa finālā 1988.gadā, vakar pusfināla atbildes spēlē viesos ar 2:1 uzvarēja vācu klubu Brēmenes "Werder". Divu spēļu summā "Espanyol" bija pārāks ar 5:1.

Jau mača ceturtajā minūtē Ugo Almeida vadībā izvirzīja "Werder", taču pēc 15 minūtē Brēmenes klubs palika mazākumā - otro brīdinājumu un sarkano kartiņu saņēma komandas uzbrukuma līderis Miroslavs Kloze.

Otrajā puslaikā, spēlējot vairākumā, Ferans Korominass un Mari Lakruss guva vārtus un atnesa "Espanyol" uzvaru arī otrajā mačā.

UEFA kausa izcīņas finālspēle 16.maijā notiks Glāzgovā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV