Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Nedēļas nogalē tiks uzsākta galda futbola sezona

Georgs Rubenis, 28.10.2010. 09:34

Sestdien, 30. oktobrī, tiks uzsākta 2010./2011. gada galda futbola sezona, informē Latvijas Galda futbola federācija. Sezonas sacensību posmos piedalīties aicināts ikviens interesents.
Nedēļas nogalē tiks uzsākta galda futbola sezona

Sestdien, 30. oktobrī plkst. 13:00 NABAKLAB telpās Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12 norisināsies pirmais Latvijas amatieru čempionāta posms galda futbolā divu spēlētāju komandām, bet svētdien, 31. oktobrī no plkst. 14:00 notiks pirmās čempionāta vienspēles.

Individuāli spēlētāji vai komandas aicināti pieteikties pirmajam vai jebkuram no čempionāta spēļu posmiem pēc savas izvēles, reģistrējoties Latvijas Galda futbola federācijas mājas lapā: http://www.galdafutbolam.lv.

Sezonas laikā plānoti astoņi sacensību posmi, kas reizi mēnesī notiks dažādās Rīgas izklaides vietās. Otrais posms paredzēts 27. un 28. novembrī klubā „SpaceDog", savukārt trešais posms 18. un 19. decembrī notiks klubā „Pukvedim neviens neraksta".

Galda futbols ir sena spēle, bet salīdzinoši jauns sporta veids individuāliem spēlētājiem vai divu spēlētāju komandām. Spēle tiek spēlēta uz speciāliem, futbolam paredzētiem galdiem. Spēle turpinās līdz brīdim, kad kāda no komandām gūst piecus vai astoņus vārtus (atkarībā no spēles stila), spēlējot no vienas līdz trim uzvarām.

Latvijas Galda futbola federācija dibināta 2009. gadā un tā ir Starptautiskās galda futbola federācijas (ITSF) biedrs. Biedrības galvenais mērķis ir savu biedru un Latvijas kā nacionālas valsts pārstāvība ITSF un Latvijas futbola attīstības programmas izstrādāšana un sistemātiska pilnveidošana, kā arī Latvijas galda futbola izlašu veidošana un dažāda līmeņa sacensību organizēšana.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV