Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

„Liepājas Metalurgs" dosies cīņā par otro uzvaru čempionātā

Mārtiņš Kozlovskis, 28.10.2010. 19:49

Piektdien, 29. oktobrī, mājas spēli Latvijas sieviešu basketbola līgā aizvadīs „Liepājas Metalurgs" basketbolistes, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems „TTT/Juniores". Spēles sākums pulksten 17:30.
„Liepājas Metalurgs" dosies cīņā par otro uzvaru čempionātā

Liepājnieces līdz šim divās aizvadītajās LSBL spēlēs ir izcīnījusi vienu uzvaru pret „Daugavpils Universitātes" basketbolistēm un piedzīvojusi vienu zaudējumu „LU" basketbolistēm. Savukārt, „TTT/Juniores" rēķinā ir zaudējums „RTU/Merks" komandai ar rezultātu 51:60, lai gan vēl lielajā pārtraukumā „Juniorēm" bija plus 9 (34:25).

„Metalurgs" basketbolistes turnīra tabulā uz doto brīdi atrodas 4. vietā, taču tas ir tikai sezonas sākums un izšķirošākās cīņas būs vēl tikai priekšā. Komandas sastāvs piektdienas pretiniecēm uz papīra šķiet gana spēcīgs un konkurētspējīgs cīņā par godalgotām vietām, taču visu parādīs tikai un vienīgi paša spēle.

Nenoliedzami, daudziem atmiņā vēl ir palikusi pirmā sezonas spēle, kurā „Metalurgs" basketbolistes praktiski izrāva daugavpilietēm, jau šķietami izcīnītu, uzvaru no rokām (64:61). Taču piektdienas spēle sāksies no jauna un uzvara pār tuvākajām konkurentēm būtu ļoti vērtīga.

Spēles norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs un ieeja visiem skatītājiem ir bezmaksas. Tās sākums pulksten 17:30.

„TTT/Juniores" komandas sastāvs:

Ieva Eida, Inga Briede, Linda Vilde, Līga Šurkusa, Anna Ozoliņa, Agnese Aramina, Arita Priedniece, Liene Neimane, Linda Sarja, Alise Sāmīte, Inga Borodavko, Guna Lagzdiņa, Madara Laure

Galvenais treneris: Ainārs Čukste
Treneris: Edijs Eglītis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV