Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„Liepājas Lauvas 2" joprojām cīnās bez uzvarām

Mārtiņš Kozlovskis, 01.11.2010. 10:11

Sestdien, 30. oktobrī, ceturto neveiksmi Latvijas Basketbola līgas, 2. divīzijas ietvaros piedzīvoja „Liepājas Lauvas 2" basketbolisti, kas sīvā cīņā mājas spēlē atzina „Gulbenes Buki" komandas pārākumu ar rezultātu 65:69.

Spēle kopumā aizritēja ļoti līdzīgi. Vadības maiņa mača gaitā mainījās itin bieži un nevienai no komandām neizdevās gūt vērā ņemamu atrāvienu. Līdz ar to, mača liktenis izšķīrās spēles pēdējās minūtēs.

Vēl trīs minūtes pirms spēles pamatlaika beigām minimāla vadība (63:61) bija liepājniekiem, taču neveiksmīgi aizvadītā mača galotne neļāva mājiniekiem izcīnīt pirmo uzvaru šajā sezonā. Galarezultātā Gulbenes basketbolisti izcīnīja savu ceturto uzvaru čempionātā ar rezultātu 69:65, sagādājot liepājniekiem ceturto neveiksmi tikpat aizvadītajās spēlēs.

Veiksmīgu sniegumu uzvarētājiem nodemonstrēja Ingars Aizpurs, kura rēķinā 29 punkti un 11 atlēkušās bumbas. Mājiniekiem labākais ar 25 punktiem bija Roberts Stumbris, bet ar 20 punktiem izcēlās Roberts Krastiņš.

Neskatoties uz piedzīvoto zaudējumu, komanda joprojām cīnās kā līdzīgs ar līdzīgu ar jebkuru pretinieku un tikai neveiksmes mača galotnēs ir liegušas izcīnīt uzvaras kādā no pirmajām četrām spēlēm.

Tuvākā spēle „Lauvām 2" būs pēc nepilnām divām nedēļām, kad 10. novembrī izbraukumā būs jātiekas ar „Rīdzenes" basketbolistiem, kuri tāpat kā liepājnieki, uzvaras garšu šajā sezonā vēl nav izjutuši. Savukārt, tuvākā mājas spēle 16. novembrī ar vicelīderiem „Jūrmala/Fēnikss" komandu.

LBL 2. divīzija, 30. oktobris:

"Liepājas Lauvas 2" - "Gulbenes Buki" 65:69
"Liepājas Lauvas 2": Stumbris 25, Krastiņš 20, Miknis 10, Kliests 6, Krugļikovs 2, Gluhovskis 2 (11 atl.b.), Strungs, Bitenieks, Paipa, Žunda, Iesalnieks.
"Gulbenes Buki": Aizpurs 29 (11 atl.b.), Rauza 15, Šimanovskis 11, Kazāks 7, Vīksna 3, Lišiks 2, Kalniņš 2, Pugačs, Pušķis, Aleksejevs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV