Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Liepājā būs iespēja spēlēt galda hokeju

Mārtiņš Sīlis, 01.11.2010. 12:28

Otrdien, 2. novembrī, visi galda hokeju cienītāji tiek aicināti uz pirmo tikšanos, lai vienotos par iknedēļas mini turnīru laikiem un aizvadītu pirmos treniņu mačus. Tikšanās vieta Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobe. Sākums pulksten 18:00.
Liepājā būs iespēja spēlēt galda hokeju

Liepājas Olimpiskais centrs jau otro gadu sadarbojoties ar sporta preču veikalu „Sportland" un „Liepājas Metalurgs" sporta klubu liepājniekiem piedāvā saturīgi un sportiski azartiski pavadīt ziemas vakarus spēlējot galda hokeju uz starptautiski atzītiem STIGA hokeja galdiem.

Iknedēļas sacensības/treniņi notiks Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē. Mini turnīru izspēles kārtība tiks pielāgota dalībnieku skaitam, bet katru reiz tiks noskaidrots labākais „dienas" galda hokeja spēlētājs, kurš tiks pie vērtīgām balvām. Dalības maksa iknedēļas sacensībām būs 0,70 LVL.

Atgādinām, ka jau kopš oktobra vidus katru ceturtdienas vakaru Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē norisināsies individuālais un komandu čempionāts novusā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV