Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

"Lauvas" atsakās no Gabrāna pakalpojumiem

Mārtiņš Kozlovskis, 02.11.2010. 16:42

Pēc Master Card BBL pēdējās spēles Zviedrijā „Liepājas Lauvas" komanda ir nākusi klajā ar informāciju, ka turpmāk ir atteikusies no otrā saspēles vadītāja Raimonda Gabrāna pakalpojumiem.
"Lauvas" atsakās no Gabrāna pakalpojumiem

Pats basketbolists sevi vēlējās redzēt vadošā saspēles vadītāja postenī, taču treneru domas bija atšķirīgas. Līdz ar to, komanda ir pieņēmusi lēmumu turpināt šo sezonu bez šī basketbolista.

Līdz šim Raimonds vidēji LBL spēlēs laukumā pavadīja nedaudz vairāk kā 20 minūtes, kuru laikā izcēlās ar 6 gūtajiem punktiem. Savukārt, BBL ietvaros Gabrāna rādītāji bija 6,8 punkti un 3 rezultatīvas piespēles vidēji spēlē.

Salīdzinājumā Eštons Mičels vidēji BBl spēlē ir izcēlies ar 14 gūtajiem punktiem un 3,3 rezultatīvajām piespēlēm, savukārt, LBL ietvaros Mičela rēķinā ir 18,3 gūtie punkti vidēji spēlē.

Komandas komplektācija vēl nav beigusies un ļoti iespējams, ka tuvākajā laikā vēl kāds basketbolists papildinās „Lauvas" sastāvu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV