Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Gaidāms LBL līderu duelis – „Liepājas Lauvas" pret „VEF Juniors"

Mārtiņš Kozlovskis, 02.11.2010. 17:10

Trešdien, 3. novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadīts Latvijas Basketbola līgas 1. divīzijas pašreizējo līderu komandu duelis – „Liepājas Lauvas" pret „VEF Juniors". To, vai liepājnieki arī šoreiz spēs sarūgtināt „VEF" komandu būs iespējams uzzināt trešdienas vakarā pulksten 19:30.
Gaidāms LBL līderu duelis – „Liepājas Lauvas" pret „VEF Juniors"

Abas komandas LBL turnīra tabulā ir vienīgās vienības, kuras vēl nav izjutušas zaudējuma rūgtumu. „VEF" jaunajai maiņai ir četras uzvaras četrās LBL spēlēs, bet liepājniekiem ir par vienu uzvaru mazāk (3-0).

Pirms nepilnām divām nedēļām nedaudz pārsteidzoši liepājnieki lika kapitulēt „lielajam VEFam" Master Card BBL spēlē, taču šoreiz spēle sāksies no jauna un ir pilnīgi droši, ka „Junioru" rindās redzēsim arī vairākus lielās komandas spēlētājus.

„Lauvas" sastāvā ir notikušas izmaiņas un komandu vairs nepārstāvēs saspēles vadītājs Raimonds Gabrāns, taču no gūtās potītes traumas pilnībā ir atlabis Eštons Mičels, kurš jau paspēja aizvadīt divas spēles pret BK „Ventspils" un Norčepingas „Dolphins", turklāt, pēdējā spēlē kļūstot par komandas rezultatīvāko spēlētāju.

Domājams, ka līderu spēle būs gana spraiga. Tiem, kas nevarēs ierasties klātienē Liepājas Olimpiskajā centrā, būs iespējams šo spēli vērot arī sportacentrs.com piedāvātajā video tiešraidē. Tās sākums pulksten 19:30.

Ieejas maksa: 2Ls. Pensionāriem un jauniešiem līdz 18 gadu vecumam, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, - bezmaksas!

„VEF Juniors" komandas sastāvs:

Mārtiņš Laksa, Dairis Berāns, Kaspars Bērziņš, Ivans Neļubovs, Gatis Jahovičs, Andrejs Šeļakovs, Raitis Grafs, Jorens Duļevskis, Rihards Pāže, Ivars Rihards Žvīgurs, Jānis Gailītis, Sandis Ceplītis, Mārtiņš Gulbis, Kristaps Mediss, Dāvis Geks, Armands Ginters

Galvenais treneris: Nikolajs Mazurs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV