Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Notiks Elites līgas sacīkstes GoPlanet kartinga hallē

Uldis Galdiņš, 10.11.2010. 16:38

Ceturtdien, 11.novembrī, GoPlanet kartinga hallē Purvciemā notiks amatieru kartinga kustības Openkart Elites līgas pirmspēdējais 17.posms. Sacensība būs ļoti svarīga trim titula pretendentiem pašreizējam līderim Danielam Mančinskis, 2009.gada čempionam Dāvim Tobiasam un Laurim Rozenvaldam, kurš uz pēdējo sacīksti dosies ar lielākām izredzēm uzvarēt kopvērtējumā. Teorētiski uz titulu vēl pretendē arī 4.vietā esošais Raivis Kirilovs. Savas cīņas vēl aizvadīs braucēji, kas pretendē uz iekļūšanu starp 12 labākajiem braucējiem un līdzdalību Openkart kausa izcīņā. Interesanta cīņa vēl gaidāma starp gada debitanta titula pretendentiem Jāni Strausu un Juriju Šestakovu. Sacensībās piedalīsies apmēram 20-25 kartinga amatieri.
Notiks Elites līgas sacīkstes GoPlanet kartinga hallē

Sacensību sākums pulksten 19.30 (reģistrācija 19.00). Sacensību rīkotāji no biedrības „Kartinga attīstības centrs" šajās demokrātiskajās zemo izmaksu sacensībās aicina piedalīties visus, kam tuvs ir amatieru autosports un īres kartings.

Piedalīties ir vienkārši

Openkart sacensībās laipni ir gaidīts ikviens autosporta cienītājs, kuram ir vēlme sacensties trasē ar drošiem speciāli īrei paredzētiem gokartiem, pēc „arrive and drive" (ierodies un brauc) principa.

Vairāk informācijas seriāla mājas lapā internetā www.openkart.lv, bet tiem, kas vēlas piedalīties, pieteikums, norādot savu vārdu un uzvārdu, jāsūta uz e-pastu openkart@openkart.lv .

Openkart „Elites" līgas 17.posma dienaskārtība
• 19.00 reģistrācija
• 19.20 dalībnieku sapulce
• 19.30 kvalifikācija
• ap 20.30 finālbraucieni
• ap 22.00 apbalvošana

Dienaskārtībai ir tikai informatīvs raksturs, precīzi braucienu norises laiki var mainīties atkarībā no dalībnieku skaita.

Par Openkart

Openkart sacensības notiek trasēs, kurās tiek piedāvāts īres kartings, līdz ar to sacensības ir pieejamas ikvienam interesentam. Openkart ir finansiāli vispieejamākās autosporta sacensības pēc „arrive and drive" (ierodies un brauc) principa, iepriekšēja pieredze autosportā nav nepieciešama, turklāt nepastāv saikne starp rezultātu un ieguldīto naudu. Sacensības notiek ar drošiem speciāli īrei ražotiem gokartiem. Openkart sacensībās laipni gaidīts ir ikviens autosporta cienītājs, kuram ir vēlme sacensties ar citiem entuziastiem.

Openkart sacensības notiek kartinga trasēs un hallēs, kur ir publiski pieejams īres kartinga pakalpojums. Latvijā tādas vietas ir Swedbank kartodroms Kandavā, Sporta komplekss 333 pie Rīgas apvedceļa, GoPlanet izklaides centrs un Ātruma Cilts kartinga halle Rīgā, kartinga trase Rullītis Jelgavā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV