Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Svētdien Kandavā notiks aizraujošas sacīkstes ar īres kartiem

Uldis Galdiņš, 11.11.2010. 18:42

Svētdien, 14.novembrī, Swedbank kartodromā Kandavā notiks īres kartinga sacensības šī aktīvās atpūtas un autosporta veida cienītājiem – „Mārtiņdienas kauss 2010". Sacensības notiks pēc iebraucienu sistēmas, katram dalībniekam veicot vienu treniņbraucienu un piecus desmit apļus garus iebraucienus. Atkarībā no izcīnītās vietas katrā braucienā tiks piešķirti punkti. Uzvarēs braucējs, kas piecos braucienos būs izcīnījis visvairāk punktus. Lai piedalītos sacensībās, nav nepieciešama iepriekšēja pieredze autosportā.
Svētdien Kandavā notiks aizraujošas sacīkstes ar īres kartiem

Sacensības notiks ar trases īres kartiem Sodi RX7, kas aprīkoti ar 390 kubikcentimetru Hondas dzinējiem, kuru jauda ir 13 zirgspēki. Šo kartu maksimālais ātrums ir tuvu 90 kilometriem stundā un tie ir ātrākie šāda veida karti Baltijas valstīs. Sodi RX7 īres karti izceļas arī ar savu drošību, jo tie ražoti, lai sportisku azartu varētu baudīt cilvēki bez iepriekšējas pieredzes autosportā.

Sacensības notiks Swedbank kartodroma trases konfigurācijā, kas vēl līdz šim nav nekad lietota, līdz ar to dalībnieks, kurš uzrādīs ātrāko apli, kļūs par šīs trases konfigurācijas rekordistu.

Pieteikšanās sacensībām notiek trases mājas lapā www.kartodroms.lv, pieteikties varēs arī uz vietas sacensību dienā. Reģistrācija sāksies pulksten 11.00, plānots, ka treniņbraucieni sāksies 12.00. Dalības maksa 20 LVL. Vairāk informācijas pa tālrunis 29480216 vai e-pastu uldis.galdins@kartodroms.lv .

Par Swedbank kartodromu

Swedbank kartodroms Kandavā tika atklāts 2008.gada jūnijā. Tas atrodas padomju laikos būvētās kartinga trases vietā, kas savulaik bija Latvijas un PSRS kartinga izlašu bāze. Kartodroma renovācijas projektu izstrādāja pasaulē vadošais autosporta trašu un būvju autors Hermans Tilke. Trase atbilst starptautiskiem standartiem un ir mūsdienīgi aprīkota. Swedbank kartodroma partneri ir Swedbank, Skonto Būve un Energoremonts Rīga.

Foto Aigars Tīdmanis www.go4speed.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV