Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

„Metalurģes" uzņems Valsts čempiones „TTT Rīga"

Mārtiņš Kozlovskis, 12.11.2010. 15:08

Sestdien, 13. novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā viesosies FIBA Eirolīgas dalībnieces un pašreizējās Latvijas čempiones „TTT Rīga" basketbolistes, kas Latvijas sieviešu basketbola līgas ietvaros tiksies ar vietējo „Liepājas Metalurgs" komandu. Spēles sākums pulksten 14:00.
„Metalurģes" uzņems Valsts čempiones „TTT Rīga"

„TTT" basketbolistes uz doto brīdi LSBL turnīra tabulā atrodas 2. vietā ar izcīnītām trijām uzvarām tikpat aizvadītajām spēlēm, savukārt, liepājnieces (bilance 2-2) atrodas 5. pozīcijā. Taču visticamāk, ka LSBL čempionāta vadība mainīsies jau novembra beigās, kad „TTT" basketbolistes eksaminēs pašreizējās līderes „LU" komandu.

Šaubas par sestdienas mača uzvarētājiem nerodas ne mirkli, taču liepājniecēm ir laba iespēja sevi parādīt no vislabākās puses. Turklāt, nav zināms vai rīdzinieces uz Liepāju ieradīsies savā spēcīgākajā sastāvā. Šogad „TTT" rindās spēlē četras viesspēlētājas un nav izslēgts, ka to skaits turpmāk tikai un vienīgi palielināsies.

Liepājas komandā šajā spēlē nevarēs palīdzēt līdz šim rezultatīvākā komandas spēlētāja Līga Zdanovska, kura kādā no treniņiem guvusi pleca traumu. Šobrīd nav zināms, cik nopietns ir savainojums un kad Līga varēs atgriezties komandas sastāvā, taču meitenes padoties negrasās un spēlē pret „TTT" centīsies sevi apliecināt no vislabākās puses.

Spēles sākums pulksten 14:00 un ieeja skatītājiem ir bezmaksas!

„TTT Rīga" komandas sastāvs:

Daina Staugaitiene, Kimberly Butler, Quanitra Hollingsworth, Shavonte Zellous, Anda Eibele, Kristīne Kārkliņa, Ieva Veinberga, Karlīne Nīmane, Dita Krūmberga

Galvenais treneris: Aigars Nerips
Treneris: Edgars Suraks.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV