Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

„Liepājas Lauvas" fārmklubs piedzīvo piekto zaudējumu

Mārtiņš Sīlis, 17.11.2010. 11:14

Otrdien, 16. novembrī, piekto zaudējumu LBL 2. divīzijā piedzīvoja „Liepājas Lauvas 2" basketbolisti, kas azartiskā mačā atzina LBL 2.divīzijas līderkomandas "Jūrmala/Fēnikss" pārākumu ar rezultātu 69:83.
„Liepājas Lauvas" fārmklubs piedzīvo piekto zaudējumu

"Fēnikss" uz Liepāju bija devušies bez sava pamata saspēles vadītāja Oskara Rusmaņa un spēlei tika pieteikti vien deviņi basketbolisti.

Savukārt liepājnieki bija spiesti iztikt bez Kristapa Miglinieka, kurš bija nedaudz apslimis un Roberta Freimaņa, kurš savukārt ir guvis nopietnu kājas savainojamu un visticamāk atsāks trenēties tikai pēc jaunā gada.

Mača sākumu veiksmīgāk aizvadīja mājinieki un viesi saņēma pamatīgu nokdaunu (1:14) un pēc pirmās ceturtdaļas zaudēja ar astoņiem punktiem - 16:24. Iesaistoties spēlē Atim Ozolam, jūrmalnieki spēja pietuvoties - pēc puslaika pārtraukumam liepājniekiem vairs tikai - +5.

To, ko viesi iesāka pirmā puslaika pēdējās minūtēs, ar uzviju turpināja trešajā ceturksnī kopīgiem spēkiem, savu līderu Kaspara Raiskuma un Ata Ozola iedvesmoti, vairs neatstāja nekādus variantus liepājniekiem. Pēc 30 minūtēm 62:46, bet mača izskaņā 83:69.

„Liepājas Lauvas 2" rindās teicamu individuālo sniegumu nodemonstrēja Mareks Mejeris - 29 punkti (3p. 4/4) un 15 atlēkušās bumbas. Diemžēl ar to bija par maz, lai uzvarētu.

Šobrīd pēc aizvadītām sešām spēlēm „Liepājas Lauvas" farmkluba komanda ar pieciem zaudējumiem un vienu uzvaru atrodas desmitajā vietā, bet "Jūrmala/Fēnikss" ar piecām uzvarām un vienu zaudējumu atrodas pirmajā vietā turnīra tabulā.

Liepājas Lauvas 2 - Jūrmala/Fēnikss 69:83

Liepājas Lauvas2: Mejeris 29, Miknis 12, Krastiņš 10, Gluhovskis 7, Kliests 6, Stumbris 3, Žunda 2, Krugļikovs, Iesalnieks.

Jūrmala/Fēnikss: Ozols 18, Raiskums 15, Bučs 13, Muste 11, Liepiņš 6, Vorms 4, Liepa 3, Indāns 3.Trešdien, 17. novembrī, Latvijas Basketbola līgas 1. divīzijas spēli savās mājās aizvadīs

Atgādinām, ka šodien, 17.novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā „Liepājas Lauvas" basketbolisti uzņems Jelgavas komandu BK „Zemgale". Spēles sākums pulksten 19:30.

Ieejas maksa: 2Ls. Pensionāriem un jauniešiem līdz 18 gadu vecumam, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, - bezmaksas!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV