Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Turpinās iknedēļas galda hokeja mini turnīri

Mārtiņš Sīlis, 22.11.2010. 10:41

Otrdien, 23. novembrī, Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē norisināsies ceturtais šā gada galda hokeja mini turnīrs. Reģistrēšanās no pulksten 17:30 un sākums pulksten 18:00. Dalības maksa - 50 santīmi.

Atgādinām, ka pirmajā tikšanās reizē uzvarēja Mārtiņš Kalnītis, otrajā Madars Leiba, bet trešajā Sergejs Baimistrjuks, kurš šobrīd ir arī kopvērtējuma līderis.

Atgādinām, ka Liepājas Olimpiskais centrs jau otro gadu sadarbojoties ar sporta preču veikalu „Sportland" un „Liepājas Metalurgs" sporta klubu liepājniekiem piedāvā saturīgi un sportiski azartiski pavadīt ziemas vakarus spēlējot galda hokeju uz starptautiski atzītiem STIGA hokeja galdiem.

Spēles norisināsies katru otrdienas vakaru pulksten 18:00 un tie, kas dažādu iemeslu dēļ nevarēja piedalīties pirmajā posmā tiek laipni aicināti iesaistīties cīņās jau rītdien.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV