Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

FK "Rīga" turpina uzvarēt

Gatis Kreceris, 05.05.2007. 12:00

"LMT Virslīgas" 6. kārtas spēlē uzvaru pār Daugavpils "Dinaburg" ar 2:0 izcīnīja FK „Rīga” futbolisti. Tādējādi FK „Rīga” nosargāja savas līderpozīcijas turnīra tabulā.
FK "Rīga" turpina uzvarēt

Galerijas:

Spēles sākumā teritoriāls pārsvars piederēja mājiniekiem, bet mača 8. minūtē FK „Rīga” varēja nokļūt iedzinēju lomā. Tukšos vārtos bumbu nespēja ieraidīt Dinaburg spēlētājs Sokolovs. Turpinājumā pāris labas iespējas izvirzīties vadībā radās mājiniekiem, taču pietrūka precizitāte uzbrukuma noslēguma fāzē. 42. minūtē FK „Rīga” panāca savu un guva vārtus. Pēc stūra sitiena bumba atleca pie Žigājeva, kurš sita precīzi vārtu tālajā stūrī. Puslaika atlikušajā laikā nekas nemainījās un rezultāts pēc pirmās puses bija 1:0 FK „Rīga” labā.

Otrajā puslaikā FK „Rīga” turpināja kontrolēt notikumus laukumā un droši gāja pretī uzvarai arī šajā spēlē. Dinaburg treneris izdarīja vairākas spēlētāju maiņas, tādējādi mēģinot panākt kaut vai neizšķirtu, taču spēli droši veda mājinieki. Mača 90. minūtē rezultātu dubultoja Jakovenko, kurš izrādījās veiklākais vārtu priekšā un trieca bumbu zem vārtu pārliktņa. Spēle noslēdzās ar 2:0 un FK „Rīga” izcīnīja nu jau savu piekto uzvaru sešās spēlēs.

Savukārt "Dinaburg" futbolisti sešās spēlēs izcīnīja sešus punktus un ieņem piekto vietu.

FK "Rīga" - "Dinaburg" 2:0 (1:0) Žigajevs 42', Jakovenko 90'.

Citā "LMT Virslīgas" 6. kārtas spēlē savu pirmo uzvaru izcīnīja Daugavpils "Daugavas" futbolisti, kas savā laukumā ar 2:0 (1:0) pieveica Rīgas "Olimpu".

Rezultāts tika atklāts spēles 34.minūtē, kas precīzs bija brazīliešu leģionārs Duglass. 52.minūtē laukuma saimnieku pārsvaru dubultoja Jurijs Krasņakovs.

"Daugavas" futbolisti pēc šīs uzvaras Latvijas virslīgas kopvērtējumā ar trim punktiem piecās spēlēs izvirzījās septītajā vietā, bet "Olimps" ar vienu punktu sešos mačos atrodas astotajā pozīcijā.

"Daugava" - "Olimps" 2:0 (1:0) Duglass 34', Krasņakovs 52'.





Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV