Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

„Liepājas Metalurgs" eksaminēs „TTT Kadetes" basketbolistes

Mārtiņš Kozlovskis, 23.11.2010. 22:08

Trešdien, 24. novembrī, Latvijas sieviešu basketbola līgas mājas spēli Liepājas Olimpiskajā centrā aizvadīs „Liepājas Metalurgs" basketbolistes, kas uzņems vienas no savām sīvākajām pretiniecēm – „TTT Kadetes". Spēles sākums pulksten 17:30.
„Liepājas Metalurgs" eksaminēs „TTT Kadetes" basketbolistes

Liepājas basketbolistes šobrīd LSBL turnīra tabulā atrodas 5. vietā, tieši priekšā „TTT Kadetēm", kuru rēķinā ir par vienu uzvaru mazāk, tiesa, spēle rezervē. Līdz ar to, trešdienas spēle ir gaidāma ļoti spraiga un ne mazāk svarīga.

Lai arī sezona ir tikai tās ievadā, šī spēle ļoti iespējams būs viena no svarīgākajām. Uzvara ir nepieciešama gan vieniem, gan otriem. Liepājniecēm panākums ļautu nostiprināties 5. pozīcijā, savukārt, zaudējuma gadījumā „TTT Kadetēm" izdotos aizsteigties priekšā „Metalurgs" komandai.

Trešdienas spēles norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs. Ieeja skatītājiem bezmaksas un tās sākums pulksten 17:30.

„TTT Kadetes" komandas sastāvs:

Ance Aizsila, Asnāte Fomina, Elīna Bērziņa, Evita Zondaka, Kate Aizsila, Kate Višņēvica, Krista Brīdiņa, Laura Ekharde, Marija Paula Pēce, Marta Krista Miščenko, Paula Langina, Paula Tomsone, Renāte Gasiņa, Renāte Reine, Rūta Veidere, Sigita Džarcāne, Una Ozoliņa

Galvenais treneris: Ainārs Čukste
Treneris: Edijs Eglītis.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV