Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Sestdien norisināsies pirmais posms Latvijas Augstskolu Florbola līgas ietvaros

Remārs Vikānis, 24.11.2010. 13:09 | komentāri (1)

Šo sestdien, 27. novembrī, Rīgas Olimpiskajā Sporta Centrā (OSC) tiks dots starts pirmajam posmam Latvijas Augstskolu Florbola līgas ietvaros. Savu dalību posmā ir apstiprinājušas 10 komandas no astoņām augstskolām.

Latvijas Universitātes, Florbola Attīstības Aģentūras un Latvijas Florbola Federācijas rīkotajā posmā komandas ir sadalītas 2 grupās: A grupā – LSPA, Banku Augstskola, Ventspils, RSEBAA un LU-2, savukārt B grupā startēs LU, RTU, Liepājas Universitāte, LSPA-2 un REA. Katras grupas 4 labākās komandas turpinās cīņu par uzvaru pirmajā posmā, kas garantē spēlēšanu finālā un cīņu par medaļām un kausu. Diemžēl komandām, kas savās apakšgrupās paliks pēdējā vietā šis posms būs beidzies, bet arī viņas būs ieguvušas pa punktam, lai turpinātu cīņu par iekļūšanu finālā.

Pirmās spēles sāksies 13:30 uz abiem OSC laukumiem, kad savā starpā spēkiem mērosies A grupas komandas – Banku Augstskola pret Latvijas Universitātes otro komandu un Ventspils pret RSEBAA studentiem. Vieni no galvenajiem favorītiem LSPA studenti pirmo spēli aizvadīs 14:30 pret jau pieminēto LU otro komandu. B grupā spēles sāksies 14:00. Ar pilnu spēļu kalendāru ir iespējams iepazīties LU mājas lapā (http://www.lu.lv/sports/veidi/florbols/lafl/1posms/kalendars/). Ceturtdaļfināla spēles sākums paredzēts 18:30, bet spēle par uzvaru šajā posmā sāksies 20:00.

Katra posma labāko uzbrucēju, aizsargu un vārtsargu apbalvos viens no populārākajiem florbola inventāra ražotājiem Salming. Atbalstītāju pulkā ir arī Nike, kuri atbalsta florbolu studentu vidū jau ilgāku laiku.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV