Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Optibet" eksperti: Rīgas "Dinamo" būs favorīte spēlē ar "Sibirj"

Madara Zute, 26.11.2010. 09:55

Pēc "Optibet" ekspertu domām Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" būs favorīte svētdien "Arēnā Rīga" paredzētajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pret latviešu aizsarga Georgija Pujaca pārstāvēto Novosibirskas "Sibirj" vienību.

Pēc vairāk nekā mēneša ilga pārtraukuma rīdziniekiem šī būs pirmā spēle savu skatītāju priekšā. "Dinamo" hokejisti nupat kā ir atgriezušies no grūtas četru spēļu izbraukuma tūres, kurā izcīnīja divas uzvaras un piedzīvoja divus zaudējumus. Ar rezultātu 5:3 Latvijas klubs uzveica vienu no līgas spēcīgākajām komandām Magņitogorskas "Metallurg", savukārt ar 5:4 "dinamieši" pārspēja savu tiešo konkurentu KHL Rietumu konferencē Maskavas CSKA. Tikmēr mačos pret Ufas "Salavat Julajev" (4:5) un Čeļabinskas "Traktor" (1:4) galvenā trenera Juliusa Šuplera padotie bija spiesti atzīt konkurentu pārākumu.

Savas konferences kopvērtējumā patlaban rīdzinieki ar 40 izcīnītiem punktiem 27 spēlēs ieņem septīto pozīciju, un nākamās četras mājas spēles viņiem būs ļoti svarīgas, lai nostabilizētos pirmajā astotniekā, kas tādējādi nodrošinātu vietu izslēgšanas cīņās.

Tikmēr "Sibirj" hokejisti šobrīd atrodas teicamā sportiskajā formā. Viņi ir uzvarējuši septiņas no pēdējām astoņām spēlēm un ar 50 izcīnītajiem punktiem ieņem ceturto pozīciju KHL Austrumu konferencē. Veiksmīgu sniegumu pēdējā laikā demonstrē arī G.Pujacs, kurš savas pārstāvētās vienības rindās pirmdienas cīņā pret Čehovas "Vitjaz" izcēlās ar diviem vārtu guvumiem.

Abas svētdienas mača pretinieces šosezon jau vienu reizi samērojušas spēkus, un pārāka savā laukumā ar rezultātu 3:2 minētajā spēlē izrādījās "Sibirj" komanda.

Kaut arī Novosibirskas klubs turnīra kopvērtējuma tabulā atrodas augstāk par rīdziniekiem favorītu statusu bukmeikeri šoreiz atvēl laukuma saimniekiem. Rīgas "Dinamo" iespējas uzvarēt tiek novērtētas ar 45% iespējamību, kamēr "Sibirj" triumfs ekspertiem šķiet mazāk ticams (35%). Vēl nereālāks spēles iespējamais scenārijs "Optibet" speciālistiem šķiet neizšķirts pēc 60 nospēlētajām minūtēm - 20%.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV