Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Nedēļas nogalē notiks „FUTO Forward kausa" otrais posms

Ilona Upeniece, 26.11.2010. 15:09

27. un 28. novembrī no pulks. 9.00 Olimpiskajā sporta centrā Grostonas ielā 6b, Rīgā noritēs otrais turnīra „FUTO Forward Kauss" posms, un tajā piedalīsies 39 komandas no 15 Latvijas bērnu un jauniešu futbola klubiem.

Turnīru rīko Bērnu Futbola Attīstības Centrs (BFAC) sadarbībā ar starptautisko profesionālo sporta ekipējuma zīmolu „Forward".

Spēle notiks četrās vecuma grupās (U-7, U-8, U-9 un U-10), un katrā no tām spēlēs 10 komandas, kas sadalītas divās apakšgrupās.

BFAC valdes priekšsēdētāja Ilona Upeniece stāsta „Veselīga dzīvesveida veidošanai un nostiprināšanai ir būtiska attīstības loma bērnu un jauniešu dzīvē. Viens no harmoniskās attīstības pamatnosacījumiem ir augt veselīgā vidē, tai skaitā aktīvi nodarbojoties ar sporta aktivitātēm. Šis turnīrs neapzināti sniedz iespēju jauniešiem iesaistīties regulārā treniņu darbā, spēlētāju meistarības paaugstināšanu un enerģiskas un aizrautīgas spēles demonstrēšanu."

„Esmu patīkami pārsteigts, ka bērnu futbols Latvijā strauji attīstās un ir izpelnījies plašu dalībnieku un interesentu uzmanību. Mūsu kompānija arī turpmāk atbalstīs Bērnu Futbola Attīstības centra rīkotās akcijas un turnīrus šīs jomas popularizēšanā," stāsta „Forward" pārstāvis Latvijā Aleksandrs Petrovs.

„FUTO Forward Kauss" tiks organizēts vēl piecos posmos līdz pat nākamā gada aprīlim.

BFAC darbojas kopš 2005. gada, un tā mērķis ir popularizēt futbolu Latvijā, iesaistot bērnus un jauniešus šajā sporta veidā. BFAC īsteno dažādus futbola kultūras attīstības projektus, sacensības, turnīrus un nometnes. BFAC projektos iesaistās bērnu un jaunatnes futbola klubi no visas Latvijas, vecumā no 4 līdz 17 gadiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV