Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

O!Kartes nakts skrējiens saņem Eiropas sponsorēšanas asociācijas balvu

Eva Juhņēviča, 29.11.2010. 11:49

O!Kartes nakts skrējiena sponsorēšanas mārketinga kampaņa ir ieguvusi galveno balvu Eiropas Sponsorēšanas Asociācijas (ESA Awards) mazbudžeta kampaņu kategorijā. O!Kartes nakts skrējiens ir pirmā kampaņa no Latvijas, kas iegūst šo prestižo apbalvojumu. ESA Awards žūrija īpaši atzīmēja NECom izstrādāto kampaņas konceptu un radošo izpildījumu.
O!Kartes nakts skrējiens saņem Eiropas sponsorēšanas asociācijas balvu

Kopā ar O!Kartes nakts skrējienu prestižo sponsorēšanas mārketinga balvu dažādās kategorijās šogad saņēma arī Specsavers, Philips, British Gas, MasterCard UEFA Čempionu līga un citi.
O!Kartes Rīgas svētku nakts skrējiena kampaņu īstenoja pasākumu attīstības un mārketinga komunikāciju aģentūra NECom. Eva Juhņēviča NECom valdes locekle: „Tikai pateicoties mūsu partneriem mums izdevās īstenot lielisku kampaņu un sarīkot neaizmirstamu pasākumu. Bez viņiem tas nebūtu bijis iespējams! Eiropas līmeņa atzinība, protams, mums reizē ir apbalvojums un arī jauns izaicinājums, lai nākamajā gadā kampaņa būtu vēl radošāka un efektīvāka."

„O!Kartes nakts skrējiens nes O!Kartes vārdu, nodrošinot platformu zīmola radošai izpausmei. Mums ir prieks, ka arī skrējiena laikā spilgti izpaudās O!Kartes sauklis „Kam ir ko teikt!". Esmu pārliecināts, ka visi, kas piedalījās pasākumā ne tikai pilnībā izbaudīja Rīgas svētkus, bet arī atklāja galvaspilsētas centru no neierasta un jauna skatu punkta, piedzīvojot vēl nebijušas emocijas", uzskata O!Kartes nakts skrējiena ģenerālsponsora LMT viceprezidents mārketinga un biznesa attīstības jautājumos Ingmārs Pūķis.

NECom saka paldies visiem partneriem un jo īpaši radošajām personībām, kas iesaistījās un palīdzēja O!Kartes Rīgas svētku nakts skrējiena kampaņas īstenošanā un pasākuma realizācijā: O!Karte, LMT, Rīgas dome, Latvijas Olimpiskā Komiteja, Radio 101, LNT, Adidas, Zaķumuižas ūdens, Red Bull. Paldies Rīgas domes Kultūras pārvaldei, pilsētas atbildīgajiem dienestiem un Nilam Ušakovam personīgi, Valsts Policijai un Konstantīnam Rubīnam personīgi! Paldies Untitled komandai un Mārcim Gulbim personīgi! Īpašs paldies radošajai komandai, kas iesaistījās O!Kartes nakts skrējiena maģiskajā sagatavošanas procesā. Paldies Kasparam Zvīgulim, Gustavo, Jurim Pīlēnam, Mārim Lagzdiņam, studijai Tritone, Gintam Apsītim, Radio 101 ētera personībām, Satellites LV, Andrim Akmentiņam, DJ apvienībai Riga Scratch Poose (DJ Monsta, DJ Krii, DJ AG & Raitis), pārkūristu apvienībai TEAM, Jānim Vimbam, Gvido Zālītim, mediju partneriem un visiem pasākuma dalībniekiem, visiem visiem, kas palīdzēja šogad O!Kartes nakts skrējienam būt tieši tādām, kāds tas bija!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV