Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

„Liepājas Metalurgs 2" basketbolistes uzņems „Rīdzenes" komandu

Mārtiņš Kozlovskis, 30.11.2010. 11:52

Trešdien, 1. decembrī, Jaunās Sieviešu Basketbola līgas mājas spēli aizvadīs „Liepājas Metalurgs 2" basketbolistes, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems „Rīdzenes" komandu. Spēles sākums pulksten 17:30.
„Liepājas Metalurgs 2" basketbolistes uzņems „Rīdzenes" komandu

Liepājas meitenēm sekmes šajā līgā ir ļoti iepriecinošas – piecās spēlēs ir izcīnītas visas uzvaras, kas komandu ierindo B grupas 2. vietā. Tikai par vienas uzvaras tiesu komanda atpaliek no līderēm „Rīga/TTP1" ar kurām savstarpējā spēkošanās būs jāaizvada šajā sestdienā, 4. decembrī. Starp citu, šīs divas komandas ir vienīgās, kuras vēl jo projām čempionātā startē bez zaudējumiem.

Savukārt, trešdienas spēles pretinieces „Rīdzenes" komandas rēķinā ir tikai un vienīgi zaudējumi visās četrās aizvadītajās spēlēs.

Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs. Spēles sākums pulksten 17:30 un ieeja visiem skatītājiem ir bezmaksas!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV