Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Aizvadīts Latvijas Atklātais Studentu frisbija čempionāts 2010 jauktajā grupā

Raimonds Roberts, 08.12.2010. 11:55

Pagājušajā nedēļas nogalē, 4. un 5. decembrī, Vidzemes Olimpiskajā centrā savu meistarību un spēlētprasmi bija ieradušās pierādīt Latvijas studentu frisbija komandas Latvijas Atklātajā Studentu frisbija čempionātā 2010 jauktajā grupā. Atkārtoti par turnīra uzvarētājiem kļuva Latvijas Universitāte (LU), iegūstot arī spēles gara jeb spirit balvu.
Aizvadīts Latvijas Atklātais Studentu frisbija čempionāts 2010 jauktajā grupā

„ViA Valmieras Frisbija klubs" sadarbībā ar Latvijas Frisbija federāciju jau trešo gadu organizēja Latvijas Atklāto Studentu frisbija čempionātu jauktajā grupā. Šogad savu pagājušajā gadā iegūto titulu noturēja Latvijas Universitāte (LU) ar rezultātu 13:7 uzvarot Rīgas Tehniskās universitātes pirmo komandu (RTU1). Turnīrā trešo vietu izcīnīja Liepājas Universitāte (LiepU), uzvarot pagājušā gada bronzas medaļas ieguvējus Rīgas Ekonomikas augstskolu (REA). Savukārt, spraigā spēlē pārspējot Ventspils Augstskolu (VEA), 5.vietu izcīnīja šī turnīra debitanti – Rīgas Stradiņa universitāte (RSU). Latvijas Universitāte (LU) tika atzīta arī par spēles gara jeb spirit balvas ieguvēju.

Vērtīgāko spēlētāju titulus šogad izcīnīja Ventspils Augstskolas spēlētāji. Par vērtīgāko spēlētāju sieviešu kategorijā jau otro gadu pēc kārtas tika atzīta Kristīne Vanaga, bet par vērtīgāko spēlētāju vīriešu kategorijā – Niklāvs Šnepsts.

Kopumā turnīrā piedalījās 12 komandas, kas pārstāvēja 9 Latvijas universitātes un augstskolas. Visplašāk bija pārstāvēta Rīgas Tehniskā universitāte ar trim komandām. Mājnieku un turnīra organizētāju „ViA Valmiera Frisbija klubs" tika pārstāvēts ar divām komandām no Vidzemes Augstskolas. ViA Valmiera pirmā komanda „Slāpeklis" ierindojās 11.vietā, savukārt, ViA Valmiera otrā komanda „Skābeklis" ieņēma 10.vietu.

„Protams, nav iespējams iekāpt cita cilvēka prātā un nolasīt viņa domas... Taču, redzot un sajūtot visu to labo no turnīra dalībniekiem abās dienās, man ir pamatotas aizdomas, ka lielākā daļa no dalībniekiem bija ļoti apmierināti un priecīgi par šo turnīru un tā norisi. Tāpēc esmu drošs, ka, ja vien nenotiks kaut kas ārkārtējs, studentu čempionāts jauktajā grupā notiks arī nākošajā gadā!", tā teic turnīra galvenais organizētājs no „ViA Valmiera Frisbija kluba" Raimonds Roberts.

Latvijas Atklātais Studentu frisbija čempionāts 2011 atklātajā un sieviešu grupā notiks 2011.gada 12.-13.martā „Olimpiskajā sporta centrā", Rīgā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV