Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Sporta klubs A-STEP rīko Ziemassvētku maratonu

Sporta klubs A-STEP, 14.12.2010. 12:28

Par spīti slinkākajam gadalaikam – ziemai - 29. decembrī plkst. 19:00 sporta klubā A-STEP norisināsies Ziemassvētku aerobikas maratons.
Sporta klubs A-STEP rīko Ziemassvētku maratonu

Maratona ietvaros notiks visdažādākās nodarbības. Double Step nodarbība, kuru vadīs divas treneres reizē, lai neviens nepaspētu slinkot, aerobika izturības trenēšanai, dejas uz step platformas, stiepšanās un atsildīšanās vingrinājumi. Programmas dažādība ļaus jebkuram pamēģināt ko nebijušu vai nepieredzētu, vai nostiprināt jau esošās prasmes. Par apmeklētāju sportisku nodarbinātību parūpēsies kluba treneres Kristīne, Jūlija, Lelde, Liene. Pēc labi padarīta darba, protams, arī atpūta.

Sporta klubs A-STEP ir atzīts par vienu no labākajiem sporta klubiem Rīgā. Ttas ir ieguvis daudz labu vārdu no klientiem gan par piedāvātajiem pakalpojumiem, gan kompetento un draudzīgo kolektīvu.

Tiek aicināti gan esošie, topošie klienti, gan visi citi interesenti.

Dalības maksa – 2Ls, cenā iekļauta arī glāze karstvīna!

Adrese – Stabu iela 14, Rīgā.

Sīkāka informācija – www.a-step.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV