Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Aizvadīta 2010. gada Enduro sezonas noslēguma ceremonija

Agnese Evarsone, 14.12.2010. 16:28

Ar krāšņu balli 11. decembrī Saulkrastos viesnīcā "Minhauzena Unda" Latvijas Motosporta Federācijas Enduro komisija atzīmēja 2010. gada sezonas noslēgumu.
Aizvadīta 2010. gada Enduro sezonas noslēguma ceremonija

Ballē tika sveikti pirmo trīs vietu ieguvēji Latvijas un Baltijas čempionātā un Kausa izcīņā Enduro un Endurokrosā, kā arī Latvijas čempionātā un Kausa izcīņā Piedzīvojumu Enduro. Kopumā tika pasniegti vairāk kā 170 piemiņas kausi un medaļas individuālajā vērtējumā un klubu komandu ieskaitē. Kā arī tika sveikti sacensību organizatori un tiesneši par nesavtīgo darbu un enduro sporta atbalstu Latvijā visas sezonas garumā.

Kā 2010. gada Latvijas un Baltijas čempioni tika apbalvoti sekojoši sportisti:

Latvijas čempionātā Enduro – E1 klasē – Edgars Siliņš, E2 klasē – Kristians Evarsons, E3 klasē – Einārs Vinters, Senioru klasē – Artūrs Robežnieks, Kvadru Open klasē – Kaspars Andersons.

Latvijas čempionātā Endurokrosā – 85cc klasē – Sandis Putniņš, E1 klasē – Edgars Siliņš, E2 klasē – Jānis Vinters, E3 klasē – Einārs Vinters, Senioru klasē – Arvis Bumbiers, Kvadru Open klasē – Raimonds Zalkovskis.

Latvijas čempionātā Piedzīvojumu Enduro – Moto klasē – komanda ,,Divi Puslitri" Mārtiņš Sils, Pēteris Sliede, Kvadru klasē – komanda ,,Bez vinčas'' – Didzis Zariņš, Artūrs Vēvers un Raivis Ansviesulis.

Baltijas čempionātā Enduro - E1 klasē – Edgars Siliņš, E2 klasē – Lauris Ermanis, E3 klasē – Einārs Vinters, Senioru klasē – Artūrs Robežnieks, Kvadru Open klasē – Jānis Zaķis.

Baltijas čempionātā Endurokrosā - 85cc klasē – Edgars Fridrihsons, E1 klasē – Edgars Siliņš, E2 klasē – Jānis Vinters, E3 klasē – Einārs Vinters, Senioru klasē – Arvis Bumbiers, Kvadru Open klasē – Kaspars Kangur no Igaunijas.

Klubu komandu konkurencē šosezon vislabākos rezultātus uzrādīja kluba ,,Motosports Racing Team" komanda, kura sezonas kopvērtējumā izcīnīja Latvijas un Baltijas čempionu titulu enduro disciplīnā un Latvijas čempionu titulu endurokrosā. Komandas sastāvā startēja pieci sportisti – Edgars Siliņš, Lauris Ermanis, Sandris Kļaviņš, Arvis Bumbiers un Edgars Fridrihsons.

Baltijas čempionu titulu endurokrosā ieguva kluba ,,Moto A-Z'' 1. komanda – Jānis Baunis jun., Jānis Rasmanis, Sandis Putniņš, Andris Ciršs un Gatis Megris.

Īpaši jāatzīmē Piedzīvojumu enduro absolūtā vērtējuma uzvarētāji ir komanda, kura visas sezonas garumā ir savākusi maksimālo punktu skaitu šajās sacensībās, un šogad tas izdevās komandai ,,Divi Puslitri", kurā kopā startēja Mārtiņš Sils un Pēteris Sliede, sportisti ieguva īpašo kluba ,,apPasaule'' ceļojošo kausu, kurš nākamās sezonas kopvērtējumā tiks nodots nākamajai labākajai komandai. Apsveikumus saņēma arī Eiropas čempionāta enduro dalībnieki, īpaši Einārs Vinters un Artūrs Robežneks, kuri Latvijai nodrošināja dubultuzvaru čempionāta Polijas posmā, izcīnot attiecīgi pirmo un otro vietu.

Visa vakara garumā sportistus un to līdzjutējus izklaidēja vakara vadītājs Elmārs Kokins un grupa ,,Kantoris 04", kā arī uzstājās Triāla kluba ,,Karters'' velotriālisti, ar pārsteidzošiem velotriāla priekšnesumiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV