Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Liepājā noslēdzies galda hokeja septītais posms

Mārtiņš Kozlovskis, 15.12.2010. 12:04

Otrdien, 14. decembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā noslēdzās galda hokeja turnīra septītais, un tajā pašā laikā arī pēdējais, pirmā apļa posms, kur par uzvarētāju kļuva pašreiz kopvērtējuma trešā vietas īpašnieks Sergejs Baimistrjuks.

Kopumā septītajā posmā piedalījās 12 dalībnieki. Labāko četriniekā, kas turpināja cīņas par godalgotajām vietām, iekļuva Sergejs Baimistrjuks, Aigars Kalnītis, Arturs Niedols un Raimonds Skudrovskis.

Pusfināla cīņā pārāki bija Sergejs Baimistrjuks un pašreizējais līderis Aigars Kalnītis, kuri pārspēja, attiecīgi Raimondu Skudrovski (4:0) un Arturu Niedolu (3:1).

Abās pēdējās divās cīņās bija nepieciešami papildlaiki. Cīņā par 3. vietu Arturs Niedols tikai pagarinājumā ar rezultātu 3:2 pārspēja Raimondu Skudrovski, bet fināla mačā triumfēja Sergejs Baimistrjuks, kurš ar rezultātu 4:3 pārspēja pašreizējo kopvērtējuma līderi Aigaru Kalnīti.

Līdz ar to, pirmā sezonas puse ir noslēgusies un otrais aplis atsāksies pēc Jaunā gada. Sākotnēji bija plānots, ka lielāka mēroga sacensības norisināsies jau 18. decembrī, taču tā norises laiks ir pārcelts uzreiz pēc Jaunā gada. Sīkāka informācija par turpmākajām sacensībām sekos vēlāk.

7.posma rezultāti:

1. Sergejs Baimistrjuks
2. Aigars Kalnītis
3. Arturs Niedols
4. Raimonds Skudrovskis
5. Deniss Baimistrjuks
6. Mārtiņš Kalnītis
7. Laimnesis Skrubis
8. Rolands Skudrovskis

Kopvērtējums (pēc 7 posmiem):

1. Aigars Kalnītis 47 punkti (1 uzvara)
2. D.Brūveris/M.Kalnītis 40 punkti (1 uzvara)
3. Sergejs Baimistrjuks 36 punkti (2 uzvaras)
4. Deniss Baimistrjuks 36 punkti (1 uzvara)
5. Uldis Dobelis 29 punkti
6. Arturs Niedols 27 punkti
7. Gunārs Toms Narbuts 27 punkti
8. Raimonds Skudrovskis 23 punkti.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV