Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas U-17 izlase sāk gatavošanos UEFA Elites raundam

LFF Preses daļa, 17.12.2010. 15:50

Šajā nedēļas nogalē gatavošanos marta beigās paredzētajam UEFA Eiropas čempionāta elites raunda turnīram sāks Latvijas U-17 (1994.gadā dzimušie spēlētāji) jauniešu izlase, kas Rīgas Olimpiskā Sporta centra (OSC) telpās aizvadīs treniņnometni, kā arī pārbaudes spēli gadu vecāko U-18 valstsvienību.

U-17 izlases galvenais treneris Oļegs Blagonadeždins uz šo treniņnometni kopā pulcējis 20 spēlētājus. Sestdien, 18.decembrī, laika posmā no plkst. 18 līdz plkst.19.30 komanda aizvadīs treniņu, savukārt dienu vēlāk plkst.16.30 pārbaudes mačā spēkosies ar trenera Viktora Vicehovska vadīto U-18 izlasi.

„Šī būs izlases pirmā tikšanās, sākot gatavošanos svarīgajam startam elites raundā. Izsaukti ir gandrīz visi šī brīža labākie spēlētāji, izņemot ASV spēlējošo Valdi Upmani, kā arī Kārli Plendišķi, kurš pārstāv vācu klubu Brēmenes „Werder". Tāpat sastāvā esmu iekļāvis vienu valstsvienības debitantu pussargu Andreju Polovinkinu. Galvenais uzdevums šai divu dienu kopā būšanai ir informēt spēlētājus par sagatavošanās posma plāniem, paskatīties kādā sportiskajā formā viņi ir," atzina O.Blagonadeždins.

Janvārī un februārī U-17 izlase kopumā plāno aizvadīt četras pārbaudes spēles, no kurām trīs risināsies Rīgā, bet 25. un 27. februārī Latvijas komanda izbraukumā divos mačos cīnīsies ar Lietuvas vienaudžiem.

Kā ziņots, Latvijas U-17 izlase savā elites raunda apakšgrupā tiksies ar Dānijas, Īrijas un Grieķijas valstsvienībām. Šis turnīrs notiks Grieķijā laika posmā no 22. līdz 29. Martam, un apakšgrupas uzvarētāja iekļūs Eiropas čempionāta finālturnīrā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV