Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Zināms sieviešu florbola izlases galvenā trenera vārds

Edgars Ikstens, 30.12.2010. 12:50 | komentāri (1)

Latvijas Florbola savienības 29.decembra valdes sēdes dienaskārtībā bija paredzēts lemt par Latvijas sieviešu florbola izlases galvenā trenera amata pretendentu.

Saskaņā ar valdes lēmumu par sieviešu izlases galveno treneri šobrīd apstiprināts Jānis Freivalds, kuram noteikts triju mēnešu pārbaudes periods. Jānis Freivalds šobrīd strādā par SK "Rubene" sieviešu komandas florbola treneri, savukārt līdz 2009.gadam bijis divu komandu - "Impro" Lielvārde un Līgatnes treneris. 2000.gadā beidzis Latvijas Universitātes Pedogoģijas fakultāti, iegūstot veselības un sporta izglītības speciālista diplomu.

Uz nākamo LFS valdes sēdi Freivaldam uzdots sagatavot sieviešu izlases sagatavošanās plānu, izlases kandidātu atlases kārtību un informēt par iespējamo treneru korpusa sastāvu.

Atgādinām, ka 2011.gada decembrī Šveicē St. Gallen pilsētā (www.wfc2011.ch) norisināsies astotais pasaules florbola čempionāts sievietēm, kurā piedalīsies arī Latvijas sieviešu florbola izlase. Iepriekšējā čempionātā 2009.gadā, Latvijas izlase izcīnīja sesto vietu, savukārt 2007.gada čempionātā dāmas izcīnīja augsto ceturto vietu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV