Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Eiropas čempionātā vojelbolā uzvar pretinieki

Lilita Mitrofanova, 09.01.2011. 19:32

Aizvadītas Eiropas jauniešu čempionāta 2.kvalifikācijas kārtas ceturtās dienas spēles. Šodien uzvaras svinēja Slovākijas, Beļģijas un Vācijas valstu izlases.
Eiropas čempionātā vojelbolā uzvar pretinieki

Pirmajā spēlē tikās Nīderlandes un Slovākijas jauniešu izlases, kur sīvā 5 setu cīņā ar rezultātu 3-2 (22-25; 25-16; 18-25; 25-13; 19-17) uzvaru izcīnīja Slovākijas jaunieši. Rezultatīvākais spēlētājs Nīderlandes komandā Rowan Hogenboom ar 17 punktiem un otrais rezultatīvākais ar 15 gūtiem punktiem bija Niki Samardzic; Slovākijas izlasē – rezultatīvākais Marek LUDHA ar 22 izcīnītiem punktiem.

Pēc spēles Slovākijas izlases kapteinis Adam Prielozny pauda savu prieku par uzvarētu spēli: „Es jutu ļoti lielu uztraukumu 5.seta beigās un tagad esmu ļoti, ļoti priecīgs, kas uzvarējām. Šī mums bija pēdējā iespēja, lai iekļūtu Eiropas čempionāta finālā."

Otrajā spēlē ar rezultātu 0-3 (15-25; 17-25; 18-25) Latvijas jauniešu izlase piekāpās Beļģijas vienaudžiem. Pēc spēles Beļģijas izlases galvenais treneris Emile Rousseaux atzina, ka bija uztraucies par spēles gaitu: "Protams, ka esmu ļoti priecīgs, ka uzvarējām. Manuprāt, šī bija mūsu labākā spēle, ja runā par rezultātu, bet neesmu pilnībā apmierināts ar reālajām komandas darbībām laukumā. Šī nebija labākā spēle aizsardzībā, bet puiši servēja tieši tā, kā es viņiem liku. Lielākoties serves bija ļoti sarežģītas. Varu paslavēt savus vidējos bloķētājus, kas nospēlēja ļoti labi. Komandā ir jauns saspēles vadītājs. Šī viņam bija viena no pirmajām spēlēm un priekš pirmās reizes viņš nospēlēja labi. Protams, bija dažas neapdomīgas kļūdas un neizprotamas rīcības, bet kopumā bija labi. Pirms spēles nebiju pārliecināts par komandas gatavību spēlēt, jo kā jau minēju šajā čempionātā nespēlē 3 labākie uzbrucēji, mums ir jauns cēlājs, viens no uzbrucējiem ir slims, bet nospēlējām labi. Mums ir volejbola skola, kur šī koman
da kopā trenējas. Viņu treniņi ir apmēram 20 stundas nedēļā. Pa dienu viņi ir skolā un pēc tam dodas uz volejbola treniņu, kur dienā trenējas aptuveni 4 stundas.Pēc spēles varu uzslavēt vidējos bloķētājus un uzbrucēju Lim de Swert."

Trešajā spēlē ar rezultātu 3-0 (25-12; 25-18; 25-18) Vācijas jauniešu izlase uzvarēja Anglijas vienaudžus. Šodien Vācijas komandā rezultatīvākie bija Phillip Treknler un Yannick Harms, kuri komandas labā guva 14 punktus, savukārt Anglijas izlasē rezultatīvākie bija Jermaine Miles un Joseph Lambe, kuri spēlē guva 7 punktus.

Eiropas jauniešu čempionāts meitenēm

Ingunas Minusas un Aleksandras Tihovskas trenētā Latvijas jauniešu meiteņu izlase Slovākijā Eiropas čempionāta kvalifikācijas kārtas trešajā spēlē ar 0-3 (10-25; 14-25; 17-25) piekāpās Slovākijas izlasei. Rīt spēle ar Somijas vienaudzēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV