Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas čempionāts skijoringā turpināsies Ķekavā un Ropažos

Kaspars Kuļikovs, 13.01.2011. 09:59

Sestdien, 15. janvārī, Ķekavas novadā „Tilderu" trasē turpināsies starti skijoringā, kur paredzēts 2011.gada Latvijas čempionāta 2.posms. Savukārt svētdien, 16.janvārī, Ropažu novadā „Jaunpalmēnu" trasē jau 3.posms. Abās dienās sacensību sākums plkst. 10.00.
Latvijas čempionāts skijoringā turpināsies Ķekavā un Ropažos

Latvijas atklātajā čempionātā skijoringā „Tilderos" un „Jaunpalmēnos" cīņa notiks sešās klasēs: līdz 85cm3, MTK (Mazā Tautas klase), MMK (Mazā Meistaru klase), LTK (Lielā Tautas klase), LMK (Lielā Meistaru klase) un Veterāni. Paralēli norisināsies Latvijas čempionāts ziemas krosā, kurš notiks četrās klasēs: Kvadri Open, ATV, Open Kross bez radzēm un Open Kross ar radzēm, kurā piedalās MX1, MX2 un MX3 motocikli saskaņā ar noteikumiem: (sīkāk skatīt www.motoskijorings.lv).

Pēc iepriekšējā Lēdmanes posma LTK klasē līderpozīcijās izvirzījušies M.Rupeika un M.Neško ekipāža ar 40 punktiem, otrie R.Zolmanis un J.Deičmanis ar 32 punktiem, trešie T.Strupmanis un R.Palkavnieks ar 28 punktiem. Sīvāka cīņa notiek LMK klasē, kur ar vienādu punktu skaitu - 35 pirmajā un otrajā vietā izvirzās attiecīgi R.Justa un V.Stūrestepa ekipāža un L.Ērmaņa un M.Štrausa ekipāža, trešie R.Zolmanis un M.Neško ar 34 punktiem kopvērtējumā.

Skijorings ir oficiāls Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) ziemas motosporta veids, kur motociklisti savā starpā sacenšas aiz sevis velkot slēpotāju. Saskaņā ar noteikumiem slēpotāji drīkst izmantot slaloma slēpes, mototehnikai jābūt aprīkotai ar speciālām riepām un riteņu aizsargiem.

Atrašanās vieta Ķekavas posmam: Rīgas – Bauskas šosejas 26.km; Ropažu posmam: Rīga – Ērgļi šosejas 32.km. Sīkāka informācija par Ķekavas un Ropažu posmu starta laikiem pa klasēm, kā arī iepriekšējā posma detalizētākiem rezultātiem u.c. pieejama LaMSF Skijoringa komisijas mājas lapā www.motoskijorings.lv Vai pa tālruni 29234311, Zigurds Millers LaMSF skijoringa komisijas vadītājs.

Uzmanību! Sekojiet līdz paziņojumiem par sacensību norisi, laika apstākļu ietekmē var mainīties sacensību vieta vai datums.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV