Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

T/c „Galleria Riga" jumta slidotava ir atvērta ikvienam

Kristīne Tjarve, 17.01.2011. 13:52

Sākot ar sestdienu, 8.janvāri, izbaudīt 200 m2 lielo slidotavu uz t/c Galleria Rīga" jumta var ikviens interesents. Slidotava ir atvērta katru dienu no plkst. 10:00 līdz 22:00.
T/c „Galleria Riga" jumta slidotava ir atvērta ikvienam

Ja pirms tam par slidošanas maksu kalpoja kupons par pirkumu vismaz piecu latu vērtībā kādā no t/c „Galleria Riga" veikaliem vai restorāniem, tad šobrīd ziemas priekus var izbaudīt tikai par 2 latiem stundā.

Tirdzniecības centra 7.stāvā ir izvietota slidu noma un slidošanas laika reģistrācija. Ikviens „Galleria Riga" apmeklētājs var doties uz slidu nomas punktu un piereģistrēties uz noteiktu slidošanas laiku. Tiem apmeklētājiem, kuriem ir savas slidas, arī jāreģistrējas slidu nomas punktā 7.stāvā.

Apmeklētājiem, kuri izmantos t/c „Galleria Riga" slidas, ir jāsamaksā 1 lats par nomu un ķīlā nomas punktā jāatstāj personību apliecinošs dokuments, piemēram, studenta apliecība, autovadītāja apliecība utml. (ne pase). Tos apmeklētājus, kuri vēlas slidot ar savām slidām, informējam, ka slidotavā nedrīkst izmantot daiļslidošanas slidas ar robiņiem.

Slidotavas darba grafiks ir sadalīts pa stundām, jo vienlaicīgi slidotavā var atrasties maksimums 30 cilvēki. Slidošanas laiks ir 45 minūtes, bet pārējās 15 minūtes paredzētas slidotavas tīrīšanai un slidu/ apavu nomaiņai. Apavu un mantu novietošanai ikviens apmeklētājs varēs izmantot slēdzamus skapīšus, kas atradīsies uz t/c jumta.

Gaidot iespēju paslidot, ikvienam ir iespēja iepirkties kādā no 110 veikaliem vai baudīt maltīti kādā no 7 restorāniem.

Par t/c „Galleria Riga"

Tirdzniecības centrs atklāts 2010.gada 22.oktobrī un atrodas pašā Rīgas centrālās daļas apdzīvotākajā un intensīvākajā darījumu zonā, tās krustpunktā - kvartālā starp Dzirnavu, Blaumaņa, Brīvības un Tērbatas ielām. „Galleria Riga" pircējiem piedāvā unikālu koncepciju, kas ļauj veikala apmeklētājiem ātri un efektīvi izdarīt pirkumus, tai pat laikā ļaujot interesanti pavadīt laiku un baudīt veikala unikālo interjeru, skatlogus, restorānus, kafejnīcas un slidotavu, kas atradīsies uz tirdzniecības centra jumta stāva terases. Tirdzniecības centra platība pirmajā kārtā ir 41 tūkstoši kvadrātmetru no kuriem 29,7 tūkstoši iznomājamo kvadrātmetru ir paredzēti tirdzniecībai, restorāniem un izklaides vietām, savukārt divos līmeņos zem veikala ir vieta 150 automašīnām, kā arī stāvvieta Brīvības 44.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV