Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotā akcija „Basketbols aicina" Vallē

LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa, 18.01.2011. 12:10

Trešdien, 19.janvārī, Vecumnieku novada domes Valles vidusskolā notiks šī gada pirmā Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotā akcija "Basketbols aicina".

Šoreiz akcijā piedalīsies BK Barons spēlētāji - Raimonds Feldmanis, Agnis Čavars un Derek Williams, bet viņiem palīdzēs BJBC Ķeizarmežs audzēkņi Toms Žoludevs un Elvis Endzels, kuri praktiskās un atraktīvās nodarbībās ar basketbolu iepazīstinās Valles pirmo četru klašu skolēnus. Pēc sporta nodarbības plānota improvizēta preses konference, kurā ikviens Valles vidusskolas skolnieks varēs uzdot jautājumus BK Barons spēlētājiem.

Akcijas "Basketbols aicina" mērķis ir pievērst basketbolam aizvien vairāk bērnus un skolniekus, popularizēt sporta veidu, iepazīstināt bērnus un to vecākus ar iespējām, ko sniedz basketbols – veselīgs, sportisks dzīvesveids, rakstura veidošana, kopīgi panākumi, uzvaras un izglītības iespējas.

Swedbank LJBL skolai dāvinās vairākus desmitus basketbola bumbas, skolēni tiks pie stilīgiem akcijas T-krekliem, kā arī notiks visdažādākie paraugdemonstrējumi ar BK Barons basketbolistu piedalīšanos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV