Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Rīgā notiks Latvijas atklātais pokera čempionāts

Pauls Lūsiņš, 18.01.2011. 12:25

No 1. līdz 8. aprīlim Rīgā notiks 2011. gada Latvijas atklātais pokera čempionāts – Latvian Open 2011. Čempionāta iervaros spēlētāji cīnīsies par nacionālā čempiona tituliem četros turnīru veidos un sadalīs balvās vairāk kā €250 tūkstošus eiro. Labākais Latvijas iedzīvotājs katrā no turnīriem tiks kronēts par Latvijas čempionu un saņems zelta aproci. Galvenā turnīra uzvarētājs saņems arī īpašas RayBan Aviator Ultra Gold kolekcijas saulesbrilles ar 18 karātu zeltu.

Pateicoties Latvijas čempionāta sponsoriem – Betsafe.com, Triobet.com, un Unibet.com, galvenā turnīra uzvarētājam papildus naudas balvai un aprocei tiks apmaksāta dalība 2011. gada Pasaules pokera čempionātā (World Series of Poker) €10'000 vērtībā. Pasaules čempionāts katru vasaru notiek Lasvegasā, ASV un tā kopējais balvu fonds ir ~$200 miljoni ASV dolāru. 2010. gada pasaules čempions par uzvaru saņēma $9 miljonus!

"Šogad Latvijas Sporta pokera federācija (lspf.lv) un Royal Casino ir parūpējušies, lai Latvian Open kļūtu plašāks un balvu fonds būtu vismaz divas reizes lielāks - €250'000 nekā 2009. gadā. Šogad papildus galvenajam turnīram spēlētāji pirmo reizi čempionāta vēsturē sacentīsies par Heads-Up (THNL), Pot Limit Omaha un 6-Max Terminator (THNL) čempionu tituliem" mums pastāstīja LSPF prezidents, Mārtiņš Pricītis.

Latvian Open 2011 galvenā turnīra fināls notiks 18. aprīlī Studio 69 amfiteātrī un to varēs vērot arī tiešraidē internetā, pokera forumā donkr.com un kādā no populārākajiem ziņu portāliem. "Latvian Open ir gada svarīgākais pokera notikums Latvijā un mēs ar prieku uzņēmāmies segt izmaksas, lai nodrošinātu fināla tiešraidi. Spēles translācija tiks veikta ar pilnu kāršu animāciju un komentāriem" apsolīja Viktors Zajarnijs, donkr.com redaktors.

Čempionāta sponsori Betsafe.com, Triobet.com, un Unibet.com jau šobrīd piedāvā plašas iespējas iegūt biļeti kvalifikācijas turnīros. Iesācējiem būs iespēja izcīnīt biļeti uz Latvian Open bezmaksas.

2009. gada martā par pirmo Latvijas pokera čempionu kļuva 23 gadus vecais Edgars "garfiks" Viegurs, kurš par uzvaru saņēma $34 tūkstošus ASV dolāru, zelta aproci un pārstāvēja Latviju 2009. gada WSOP Galvenajā turnīrā.

Vairāk informācijas par Latvijas čempionātu iespējams atrast Latvijas Sporta pokera federācijas lapā – www.lspf.lv

Latvijas čempionātā var piedalīties personas, kas ir sasniegušas 18 gadu vecumu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV